+1 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,699 puan) tarafından
33+3üm. Yaklaşık bir aydır çatı ağrısı yaşıyorum. Yürüyemeyecek oturup kalkamayacak derecede değilim ama yataktan, yerden kalkarken ağrı oluyor. 

2.gebeliğim. İlkinde böyle bişey olmamıştı ve 40ta doğum yaptım. Bunda böyle kemik ağrısı gibi ağrım oluyor. Magnezyum da kullanıyorum.

Ayrıca karnım tam ortada top gibi değil de hafif su damlası gibi aşağı meyilli, başından beri öyle yani. Aşağıda taşıyorum diye mi bu ağrılar bilmiyorum.

Böyle erkenden çatı ağrısı başlayanlar, bebeğini aşağıda taşır gibi karnı olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(4,239 puan) tarafından
Bence onunla alakası yok canım ben 30 dan sonra hep çektim 40 da doğum yaptım annem üşütüyosun dedi inanmadım doğumdan sonra baktım azıcık serin de kalsam hemen ağrım tekrar ediyor biliyorum çok sıcak ama biraz soğuk almamaya dikkat et ve de sert yerlere oturma mümkünse yere çökme sandalye koltuk tercih et
(4,699 puan) tarafından
Peki karnın nasıldı canım? Benim azcık eğimli.
Yere oturma çökme falan oluyor genelde. Kızım 4 yaşinda onunla olmaması mümkün değil gibi.
(4,239 puan) tarafından
Karnım hep yukardaydı canım hiç düşmedi benim hatta doğum da iyice çıkmıştı çocuk ayaklarını kaburgalarıma dayamıştı resmen ben o karın düşmesini falan pek mantıklı bulmuyorum ya bilmiyorum belki aslı vardır ama. O zaman sert zemine oturma mutlaka altına yastık minder al azaldığını fark ediceksin çocuğunda var yorgunluktan da oluyor maalesef
(4,699 puan) tarafından
Yani ne bileyim benim haftada olan insanların fotoğraflarına bakıyorum sanki tam ortada duran koca bi top gibi karınları. Benim de öyle ama az daha aşağı doğru. 6-7 kilo aldım. İlk gebeliğime göre az ama az almak da etkiler mi bilmem ki.
Sağol o zaman biraz daha dikkat edeyim.
-Reklam-
0 oy
(2,642 puan) tarafından
39+3 de doğum yaptım canım Allah ım o neydi ya adım atarken ağlıyordum yatakta dönemiyordu felaket ağrıyordu..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğumlar nasip etsin 
(4,699 puan) tarafından
Amin inşallah çok sağol
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Bazen yürütmeyecek şekilde ağrırdı çok kötü bı ağrı çok iyi bilirim, 38+5 ten doğum yaptım bende
(4,699 puan) tarafından
İlerleyen zamanlarda o seviyeye gelir miyim yaa gelmem inşallah. Böylesi bile zor. Öyle olursam doğum geldi diye düşünürüm heralde:)
(3,761 puan) tarafından
İnşallah gelmezsin canım , cinsiyeti ne peki
(4,699 puan) tarafından
Erkek canım. Çok da kıpırdak ilk gebeliğime göre.
(3,761 puan) tarafından
Kız için öyle ağır olur derler ondan merak ettim:) desene benimde ikincide yine yaşama ihtimalim var:)
0 oy
(8,022 puan) tarafından
İkinci gebelik aynı şikayetler 40+2 de geldi . Meğer vajinal varis oluşmuş o ağrı baskı yapıyormuş. Sağlıkla al kucağına. Benim alt tarafima biri cekisle vurmuş gibi ağrı yapıyordu 
(4,699 puan) tarafından
Vajinal varis olduğu nasıl anlaşıldı açıklık kontrolü yapılırken mi? Bir de normal doğum mu yaptınız? Öyle olunca normal yapılabiliyor mu yani?
(8,022 puan) tarafından
Normal doğumda doktorum söyledi senin varisin varmis böyle böyle ağrıların oldu mu diyince ondan sebep olduğunu anladım . Kontrolde kimse demedi ama bence engel değil doğum sonrasında anında geçiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 490 göst.
0 oy
21 cevap 471 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,247 puan) tarafından soruldu

Kategoriler