0 oy
846 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından
Bıktım artik yeter kayinbabmdan kaynanamdan çektigimi kimseden çekmedim hamile halimle bana sinir krizleri gecirtiyolar gitmek istemiyorum yanlarina eşim icin gidiyorum ama artik bu cahil insanlardan biktim herseyime karisiyolar bebgimizin ismine karar verdik esimle olmaz koyamazsiniz diyolar sonra çocuğun çocugu olurmu diyolar hamile dilkende niye hamile dilsin sende sknti varmis dediler simdide niye hamileymisim Annesi zaten esimi benden kiskaniyor bana bsy alsa masraf alma diyor kiyafet alsam oglumun kazandigni sen yiyosun diyor cocuguma beşik falan bakiyorum ne gerek var bizde besik var diyoalr besik dedikleride 20 yillik kusura bakmayin kizlar uzun oldu icimi dokecek yer ariyorum

10 Cevaplar

0 oy
(3,186 puan) tarafından
Canım yaşın kaç esinler muhabbetinden nasıl bilemiyorum..ama sorun olmayacaksa cevaplarını ver.. öyle alışmasınınlar..
(64 puan) tarafından
19 yasindayim canim diyorum karismayin diye ama aynilar biktim artik
(3,186 puan) tarafından
Kimse değişmez canım.. o yüzden zamanla umursamamayi öğreniyor insan..
Ama hevesini ln kalacağı devler içinde usulünce karşı çık..
(64 puan) tarafından
Ama sadece bize oyleler diger cocuklarina cit demezler
(3,186 puan) tarafından
Evin küçüğü iseniz birde yeni evli olunca otorite kurmaya çalışıyor olabilir.. ben yerinde olsam eşimle sessizce hallederim.. yaptıktan sonra söylerim aldık vs diye..
(64 puan) tarafından
Canim inan hic bsymizi anlatmiyoruz denk gelip goruyolar burun sokuyolar
(3,186 puan) tarafından
Sadece konuşuyorsa bırak konuşsun ama eşini etkilerse o kötü..
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Esin beşik almak istiyorsa  ne derse desinler canım sen dinleme  onları onlar  konuşur  sen kulaklarını tıka canım  
(64 puan) tarafından
Inan denedim aldiris etmemeyi ama artik sinirlarini astilar
0 oy
(491 puan) tarafından
al işte bnm kayinvaldemde öyle ona kalsa bebege bisey almayalim hic 

bana almasın esim hep bu kafa pis cahil 
(64 puan) tarafından
Aynen oyle benimkide alma yapma etme bellemis
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Aynı evde misiniz öncelikle Evinizi ayırın 
(64 puan) tarafından
Ayriyiz ama sagolsunlar o kadar cok karisiyolarki sanki ayni evdeyiz
(7,931 puan) tarafından
Aynı evde değilseniz eşinin işi gücü ayrıysa bu kadar karışmaya hakları yok. Mesafe koy her şeyinizi söyleme
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Nasil kendilerini cirkin yapiolar takma dicem .. demesi kolay ceken bilir o yüzden sabirli ol üzme kendini bebegin icin sonra inşaAllah.. eşin görmüyomu bisey demiyomu??
(64 puan) tarafından
Esimde diyor karismayin falan ama ayni devma ediyolar oda bikti napim diyor anlamiyolar
(4,173 puan) tarafından
Gülüm cocuk seni hep hiss ediyo gitme dogum yapana kadar hatta süt verdikten sonra git o geliyosa gelsin yanina ve hic bir zaman saygini bozma kazanan sen olursun!! Onlari sevmek zorunda deyilsin ama eşin icin saygi göster ve hic kötü konusma eşinin yaninda cünkü onun annesi.. Bi abla nasihat olsun
(64 puan) tarafından
Hic saygisizlik yapmadm yapmamda onlar benimde annem babam ama artik dayanamaz oldm
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Eşin bu konu da senin yanındaysa onlara birşey demek düşmez canım sustursun ailesini
(64 puan) tarafından
Ah kuzum esimde diyor ama nafile
(2,564 puan) tarafından
Dinlemeyin o halde canım desinler siz yapın alın para onlardan mı çıkıyor
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Bayramdan bayrama gideceksin böyle zihniyeti bozuk olan insanlara canım benim

Sen strese girersen karnındaki canında girer.
0 oy
tarafından

Bende öyle o derdi cekiyorum 

Rabbim ya kahhar ismi hürmetine onları kahretsin inşallah 
0 oy
tarafından
Gözlerini korkutmazsan devam ederler canm.Yasin kucukmus bas gelemezsin.Peki annen ablan kardesin vs yokmu hadlerini bildirecek bunlara?
(64 puan) tarafından
Konusmuyor ailem bitek annemle konusuyorum yakinimda kimsem yok
tarafından
Annene anlat durumi seni yanliz birakmasin canm.
(64 puan) tarafından
Anlattim gelicem dedi konusacam diyor ama onlar anlamaz
tarafından
Karismayin cocuklara yeter desin.Cingar cikarsin.Benim kizima kaynanasi kayinbabasi bole yapacak helede yasi kucuk olacak yikarim ortaligi.Kardesime yakın yasin uzuldum canm benim ona da hic kiyamam bole bise olsa vay hallerine...
(64 puan) tarafından
Naoicam bilmiyorum kayinbabamin ablasi var ona dicem artik soylesin o belki dinlerler
0 oy
tarafından
Kaç yaşındasın canım da çocuğun çocuğu olmaz diyorlar madem seni çocuk görüyorlar neden gelin olarak aldılar eşin arkandaysa takma kafana canım
(64 puan) tarafından
19 yasindayim canim cahiller iste
tarafından
Boşver kız bende 19 yaşındayım 2 hafta sonra kızımı kucagama alacam inşallah  takam kafana bebişine odaklan sen
(64 puan) tarafından
Takmamaya calisiyorum ama iste muyo susmuyolar hic
tarafından
Canım eşin arkandaysa evinde ayriysa uzak dur mesafe koy aranıza dedikleri bı kulaigdan girdin sigerinden çıksın kendini uzerek hem kendine hem bebeğe zarar verirsin kimsenin de kulağı duymaz boşver böyle insanlara kafa yorma sen
(64 puan) tarafından
Ayri evimiz ama yanliz olunca gidecek biyer ariyorum bitek onlar var napim gidiyorum evde tek olmuyo

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,544 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,232 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 467 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 381 göst.