0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Kafayı yiycegm size sormak istiyorum .5 yasındaki bi erkek cocugunun gözü önünde üstünü çıkarmasi ve o çocugun gögüslerini görüp  buna gülmesi ne kadar normal Allah icin bana bi söyler misiniz gece gece sinirlerime hakim olamiyrm tam olarak bunu yasadik ve cocuguma müdahele konusunda doldugum o kadar sey var buna bile esim buna olabilir diyor normal mi ben mi anormalim lutfen söyler misiniz

9 Cevaplar

+1 oy
(9,081 puan) tarafından
yapmamasi lazim tabiki. ama yaslilara laf anlatana kadar olme esegimolme
(1,367 puan) tarafından
Kendimi.zor.tutuyorum bir sey söyleyemiyrm.diye ama kafamın attigi noktadayım artk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir mi.. ailece mi sapıklar 
0 oy
(6,762 puan) tarafından
Hiç hoş bı görüntü değil ve normal de değil 
(1,367 puan) tarafından
Ne yapardiniz ben cocugumdan aliyrm hıncımı onlarin yuzünden benim hükmüm olmuyor cocuguma karsi
(6,762 puan) tarafından
Kesin kez tavrimi belli ederim neden hıncını cocuktan çıkarıyorsun ki
(1,367 puan) tarafından
Benim hayır dediklerime onlar mudahele ettiginden cocuk beni düsman gibi görüyor lafımı dinlemiyor hırcınlasıyor bana karşı
(6,762 puan) tarafından
Şımartiyor
0 oy
(214 puan) tarafından
 Normal degil tabi ki,edep diye bir kavram var.

Kendi çocuğuna gösteremediği gibi küçük çocuğa da gösteremez.
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Ne münasebet ya olurmu böyle şey ben oğlumun yanında şort askılı bile giymiyorum oğlum ayıp böyle şeyler diye büyütüyorum ki bilsin kaynanan büyük saçmalamış sert bir dile uyar bence 
(1,367 puan) tarafından
Cok birikmisligim var patlamak istemiyorum cok kıricı da olabilirm ama öyle sert falan uyarma yapamadgmdn böyle kendimi yiyrm
(2,112 puan) tarafından
Uyarabilirsin niye kendini yiyorsun
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Neresi normalmiş yaa artık insanlar çığırından çıktılar edep ya 5 yaşındaki çocuk olsa bile edebin yaşı mı var Allah aşkına biz neden çocuklarımızın altını kimsenin yanında açmıyoruz ona bakarsan bebek değil mi edepten dolayı eee bu ne oluyor o zaman 
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Twrbıyesızlık ya cocugu gec senın yerınde bdn olsam ben gör ek zorunda mıyım senınbi yerlerını midem bulanıyır derdm
0 oy
(3,403 puan) tarafından
4 yaşından sonra baba bile kız çocuğuna bakmaması gerekiyormuş mecbur kalmadıkça. Hiç bişey olmasa edep denen birşey var. Çocuğa normal gibi gelir. Gereksiz bir hareket. Ben olsam kesin tepki koyardım bu konuda, çok yanlış 
0 oy
tarafından
Kızım 3bucuk yaşında ve annesi babası olarak bile asla yanında bir yerlerimizi acmayiz bazen ben darlanirim sütyeni çıkarırken açılır falan eşim uyarır çocuğun yanında dikkat edelim hayatım diye. Evet daha çok küçük ve annesiyim ama mahremiyet eğitimi tam da böyle başlar işte. Ben bu kadar dikkat ederken anneanne ya da babaanne açıp gosterse büyük olay olur. hele bir de kız değil oglan çocuğuna daha çok abes olur. 

Eşiniz bu durumu normal karşılıyorsa ona şunu sorun

Kızınızın karşısında dedesi bir yerlerini açsa aynı tepkiyi gösterir miymiş? Bunu sorun bakalım ne cevap verecek çünkü ikisi de aynı şey ha babanne erkek torununa göstermiş ha dede kız torununa.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 761 göst.
8 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 601 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Handemyy (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 513 göst.

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,065 cevap

330,148 kullanıcı