+1 oy
205 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından
Akrabalarını takanlara sadece kısa ve net cevap vericem:Akraba ile sadece özel günlerde görüşülür!

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bencede ya bu kadar takmayın şunları hehe deyin geçin valla yoksa sinir hastası ederler psikolojikmen coktururler
-Reklam-
0 oy
tarafından

Vallah ben hiç takmiyorum canları cehenneme  gerçi gozlerden uzak bir şehirdeyim onun için dedikodumu yapamiyolar :D:D

tarafından
Asla takmıyorum kim ne hali varsa görsün
tarafından
Ne kadar takarsan sen huzursuz olursun huzurun kalmaz sürekli tartışma kavga olur e kimseye söylemezsem içinde patlarsin
Amaann milletin ağzı torba değilki büzesin kim ne derse desin takma hayatına bak
Sonra şey derler kız görüyon hiç bizi takmıyor bile banamısın demiyor susarlar
Yada bişey söylediklerinde ağzının payını ver. Rezil et onu bak bakım bidaha konuşabiliyorlarmı
0 oy
tarafından
Kız öyle ama bazen yaptıkları da takmayacak gibi değil 
0 oy
tarafından
çoğuyla özel günde bile görüşmüyorum, çoğu gereksiz
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Kendi öz amcamlari en son kurbanda gördüm diğer bi amcamla halamı ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile  :D annemin kardeşi zaten yok

0 oy
(30,259 puan) tarafından

Kimseyi takmıyorum akrabasi orada kalsın beynime yazık 

0 oy
(2,233 puan) tarafından
Ben çok takarım ama söyle hep gider geliriz hiç zararımız yok hep yardımımız dokunur

İlgili sorular

+6 oy
29 cevap 908 göst.
0 oy
10 cevap 361 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,341 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,253 göst.
5 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,581 soru

24,171,550 cevap

335,891 kullanıcı

...