0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hemen hemen 1 saattir belimin sağ tarafına ağrı vuruyor ama dayanılmck gibi değil adet ağrısı gibi ilk kasıklarımda başladı çok özür dilerim gaz var ondan olabilir diye düşündüm kasıklar geçti belim ara ara yokluyor daha 34 haftalıgım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım biraz daha bekle çok şiddetli bı sanci gelmesi lazm yani 5 dk bir gelecek sonra saniyelere düşüyor zaten o sancini anlarsin 
tarafından
Öyle bir ağrı gelmedi henüz geçti ama hafif bel ağrım var tek tarafta
tarafından
Tmm yalancı sancilar ve normal ağrıların onlar
-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından
Değildir bence. Ben de 32 haftalık hamileyim iki üç gündür öyleyim. Vücut kendini hazırlıyor derler. Rahim ve bebek büyüdükçe bele ağrı yapması da normal vajinaya baskı yapması da. Ama sen yine de kendini kontrol et. Ağrıların dayanılmayacak gibi olursa, kısa süreli sık olursa ve adet ağrısının üstü derecede olrsa doktora görünmende fayda var 
tarafından
Tesekkür ederim yorumun için henüz öyle bir ağrı gelmedi geçti yalancı sancımı acaba anlamadm ki korktum ya
0 oy
(6,003 puan) tarafından
Dogum yaklastikca bu kasilma ve agrilar olacaktir. Dogum belirtisi nisan, su ve duzenli araliklarla gelen sanciya eslik ikinma istegin varsa o zaman basladi denebilir. Her sanci dogum belirtisi olmayabilir. Eger gecmezse bi kadin dogum acile git nst ile bakilsin.
tarafından
Tesekkür ederim yorumun için canım
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Yalanci sancidir. Gecen hafta doguracam sandım  :)) 35 haftaliktim bel kasik ağrım oldu acile gittim tahlilde bir şey çıkmadı serum falan yedim geri geldik eve sonraki gün biraz hafif devam etti. Şimdi 36+2 oldum ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyor karın ve belimde. 
tarafından
Şuan benimde geçti ama insan korkuyor strese giriyor dün de nst de çok az sancı gözüktü dedi nstdeki hemşire doktoruma sordum önemsemedi o ara çocuk çok mu hareketliydi kasıldımı dedi karnında pozisyonumu sordu progestan verdi gönderdi ama ben hamile kaldım kalalı kasık bel ağrım olur magnezyum falan da yazım sana dedi güzel de konustu benle korkma bu sancı önemsiz dedi düzenli değil yalancı sancı da gözükebilir dedi ama beni vıyvıylar aldı ;)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,046 soru

24,177,607 cevap

336,195 kullanıcı

...