0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (1,362 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biz normlde çocuklara belli süreli oynatirız telefonları onlarda daha fazlasını istemez.Buraya geldik geleli cenaze evine  gittigimizden mecbur diger cocuklardan dolayı  gecelere kadar telefona baktılar simdi zaten fazlasıyla oynamiş cocuk yetmemis bugün şimdi bu saatte kaynanam eline telefon vermis bunun yüzünden bu saatte kalkms sırf oynayacm diye cocuk  cocugumla zıtlastm kafayı yiyecegm ya sinirlerim alt üst oldu nasıl anlatacgm nasıl anlayacak bu kadın cozemiyrm biz olmayınca da gizli gizli veriyor bu sefer .Hem.benimle ters düsüyor cocuk hem gizli seyler yapmayı öğreniyor.Siz ne yapiyorsnz ya böyle durumda?

3 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından
Tepkini köy asla müsade etmiyorum bazen benden habersiz şekerde vermek istiyorum ben izin vermedim çocuğun ağzında dış kalmamiss iyilik yapmış saniyorlarlar ama kotulukkk oluyor
(1,362 puan) tarafından
Ya tabiki yani zaten fazlasıyla izlediler ama mecbur sebeplerden dolayı  kac kez konustk bunun neresi iyilik olabilir nasıl anlamazlar
-Reklam-
0 oy
(113 puan) tarafından
Söle zarar benden habersiz verme ben ona saatli veriyorum onun dısında vermiyorm kurallarımız o bizim bozma anne de alışmasın fln de cocugunu da uyar güzelce kurallarınızdan bahset ve herkezin evi düşüncesi ayrı oldugunu da anlat 
(1,362 puan) tarafından
Yok canım güzelce söylesek de böyle kızsak da anlamıyor ki kesinlikle
0 oy
(5,678 puan) tarafından
Benim oglum 6 yasinda 2,5 yasindan beri gun icinde belli bir surede izleme hakki var. Buna kendi annem babam dahil kayinvalidem ve kayinpederimde uyar. Kucukken tembihlerdim, kayinpederim bazen kiyamaz ama cocuguma eger ben yokken alirsan bir sonraki gun hakkindan keserim diyip onune gecerim. Esimde destektir zaten. Hos cocugum gizli is yapamaz daha beni gorur gormez soyler sukur ama bu konuda katiyim herkeste bilir ve uyar. Uymazlarsa sa net sekilde uyaririm. He uymasalardi belli bi sure goturmezdim ve soylerdim kuralima uymuyosunuz diye, bu kendi ailem icinde gecerli.
(1,362 puan) tarafından
Yok canım hicbir sekilde anlatamiyoruz biz babası benden daha cok kıziyor annesine de falan güzel bir sekilde de izah ediyrz  olmuyor kendi yaptigi dogru ona gore
(5,678 puan) tarafından
O zaman gitmeyeceksin iste, kizarsa da durumu aciklayacaksin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 882 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 986 göst.
10 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 263 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 352 göst.