0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar ben epilasyon yaptırmayı düşünüyorum bi arkadaşım hamilelikte tekrardan çıktığını söylemişti yaptıran olupta memnun olan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından
2. paketimi almıştım asla bitmiyor ama azalma incelme oldu. hamile kaldım tekrar eski halime döndüm. neyse sonra yaz girdi araya yapamayız bronzlaşmışsin dediler. rengin açılsın hamama git keselen cart curt ettiler. sonrada süren doldu paketin iptal oldu dediler...
-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Hamilelikten önce cikmayan yerlerimde bile tüyler çıktı hormonlardan. Dogumdan sonra dökülür diyorlar ama umarim oyle olur . Gebelikten önce lazer yaptirmistim cok az kalmıştı aşırı bir artış olmasada genel bir tuylenme oluyor. Kisiden kisiye degisir o ya herkesin bir olmuyor 
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım ilk seans hamile olduğumu ogrendim ilk aylar ara verip tekrar gittim koltuk altım az dı zaten bacak ta bitmisti ama dogumdan sonra bacak ve kollarda tekrar oldu bende kışı bekliyorum tekrar gidecem
0 oy
(3,753 puan) tarafından
En iyisi iğneli lazer
(331 puan) tarafından
O nasıl oluyor
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Ben çok memnunum 100/85 bitti hamile olduğum zaman bile çıkmadı galiba hormonlar beni etkilemedi ben çok memnunum 

İlgili sorular

Kategoriler

1,475,458 soru

24,154,778 cevap

335,083 kullanıcı

...