0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (7,808 puan) tarafından
Ya kızlar bu çelik küpeler bir süre durduktan sonra kırmızımsı bir renge dönüyor sizlerde oluyor mu aynısı takı kutusunda korunaklı durmasına rağmen renkleri çiğ bir ton oldu hepsi de alırken çok güzel di bunlara ne yapılabilir çöp mü oldular sizce:(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takı kutusunda havasız ve sıcakta kaldığı için döndü zaten

Sirkeyi sıcak suya ekleyin ve karıştırın. Çelik takıları karışıma batırın ve 5-10 dakika bekletin. Takıyı çıkarın ve temiz ve yumuşak bir bez veya fırça ile nazikçe ovalayın. Takıyı soğuk su ile durulayın ve kurulayın.
(7,808 puan) tarafından
Denediğiniz bir yöntem mi peki işe yarıyor mu.
tarafından
Ben her zaman bunu yapıyorum veya çeliğin her yerini diş macunu ile kaplıyorum kaynar suyun içine atıyorum 1-2 saat sonra fırçalayarak yıkıyorum fıstık gibi oluyor
(7,808 puan) tarafından
Ayy sağol canım yaa çok üzülmüştüm daha kullanamam diye hepsini çok beğenerek aldım çünkü.
-Reklam-
0 oy
tarafından
parfüm, şampuan bına sebep oluyor. bir videoda görmüştüm ketçaplı temizliyordu, denedim oldu:) karbonatlı su da işe yarar
(7,808 puan) tarafından
Aaa sahi mi bir tanesinde test edeyim bakayım sağol canım.
tarafından
ketçapta bşraz beklet sonra karbonatlı suda ovala
0 oy
tarafından
Ben de kullanıyorum çelik takı ama böyle bir durum yaşamadım canım. İnşallah düzelir 
(7,808 puan) tarafından
Bir kaç yöntem söyledi arkadaşlar deneyeceğim inşallah düzelir canım hepsini çok beğenerek aldım çünkü.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
8 cevap 368 göst.
15 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyzeyyy (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
4 Mart 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 107 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,699 soru

24,062,574 cevap

330,234 kullanıcı

...