0 oy
181 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,306 puan) tarafından
Kizlar evde makyaj yapiyom yani sadece aylaynir rimel ve ruj ama evde esime yapiyom disari cikmiyom yani bi defa yaptigim zaman abdest alirken akmiyo zaten silmedigim surece gitmiyo boyle abdestim kabul olur mu pek bilemedim sormak istedim her vakit abdest aliyom makyajimi silip oyle mi abdest alim yoksa abdestim kabul olur mu

5 Cevaplar

0 oy
(9,744 puan) tarafından
Rujun altına su temas ediyormu 
(1,306 puan) tarafından
Rujum cikiyo rimelde akiyo ama aylanir akmiyo kaliyo surdugum gbi
(9,744 puan) tarafından
Abdest alınan bölgenin tamamına su geçmeli diye biliyorum sen yinede bir fetva hattını ara sor canım şüphe kalmasın
(1,306 puan) tarafından
Olabilir zaten iki gundur makyaj yapiyom hem ruh halim iyi olsun diye hemde esime hoş gorunmek icin
(9,744 puan) tarafından
Abdest alınca zor oluyor diye yapmıyorum ben zaten normaldede yapan biri değilim ama yatsıdan sonra yapabilirsin yada eşini karşılayacağın zaman daha az uğraştırır
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
bunu iyi bilen bir hocaya mı sorsan acaba ya. şimdi biz burda cahil cahil yorum yaparsak yalan yanlış aklın karışmasın
(1,306 puan) tarafından
Haklisin lakin etrafimda oyle bilen biri yok diyanet hattina mi sorsam acaba
(1,965 puan) tarafından
mantıklı öyle olabilir. ya da bi yolun düştüğünde iki dakika müftülüğe gir sor. biz imam nikahını nerde kıydıracağımızı bilemedik müftülüğe gittik hem şaşırdılar hem iki dakikada çözdüler işimizi
0 oy
(238 puan) tarafından
Eger esin icin yapiyosan gelmeye yakin önce abdestini al sonra makyaj yap 
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Abdestte mantık yıkanan yerlere su değmesidir. Eğer rujun rimelin eyeliner in altına su değiyorsa kabul olur ama sen yinede bir fetva hattına sor şüphede kalmasın
0 oy
(3,344 puan) tarafından
Konudan bağımsız eyeliner nasıl çekiyorsun canım yaa öğrenemedim bir türlü:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 981 göst.
9 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,609 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Canim (670 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 147 göst.
+2 oy
6 cevap 241 göst.
26 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Kizmaaskim (295 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,302 soru

24,109,599 cevap

332,899 kullanıcı

...