0 oy
1,662 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben anlamıyorum cidden kaza ile hamile kaldım diyeni kaza değil bence tedbirsizlik bu eşler tarafından biz korunduğumuzu düşünürüz ama onlar aslında umursamaz buna da kaza diyorlar saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. 

30 Cevaplar

0 oy
(1,888 puan) tarafından
Saçma sapan yorum yapmayın 

Bazı insanlar aylarca uğraşır hamıle kalamaz bazı ınsanlarda tek seferde hamile kalır mesela ben çift korunma ıle oğlumu emzırırken hamıle kaldım daha 9 aylıkken. 3. Çocuğu istedık 6 sene sonra tek ssferde ilk ilişkide hamıle kaldım. 
-Reklam-
0 oy
(19,090 puan) tarafından

Ee peki bundan sizene kazayla gebelik oluyor benim olmadı ama çevremde çok fazla Ol der ve olur korunurken hamile kalan çok insan var bu kaza olmuyorda ne oluyor peki 

0 oy
(5,426 puan) tarafından
Hiç bir korunma yöntemi %100 korumaz hapla da hamile kaldım diyen var spiral ile de  demek ki kaza ile de oluyormuş 
0 oy
tarafından
Spiral kayabilir prezervatif yırtılabilir herşey olabilir başına gelmeyen bilemez benim hamileliğim sürpriz oldu mesela hee korunmuyordum istiyor dum ama bu kadar erken olacağını bilmiyordum
0 oy
tarafından
Prezervatif+ geri çekilme+ yumurtlama günü olmayan zamanlar 

5 gün geciktim bugün test yapıcam umarım gebe değilimdir a eğer öyle birşey varsa buyrun kaza ile hamilelik bu oluyor 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Büyük konuşma bence benim bir tandığım korunduğu halde 2 tane çocuğu oldu 2 de isteyerek olmuştu suan dört çocuğu var sorsan o da istemezdi rabbim ol der ve olur senin başına gelmeyeceği ne malum
0 oy
(511 puan) tarafından
Kendi bakış acindan bakıp yorunlamissin  bu kadar dar görüşlü olma  garipsedigin  şeyi bir gün  o durumu yaşarken bulursun kendini 
0 oy
(201 puan) tarafından
Ahahah ya : D kaza olmaz diyerek bende prezervatif ile korunuyodum ne olack falan diyordum yani  ikimci cocugu istiyorduk ama kızımız  2 yasini gecince istiyoduk kiiz hic korunmasiz iliski olmadi bak hep prezervatif ile oldu bi ay uygulamada regl gecikmesi yaziyor ama biz kesinlikle ihtimal vermiyoruz yani korunduk ya güya:D ayy esim bana dedi ki imkansiz yani ama icin rahat edecekse gidelim test alalim kendin yapta gor tek cizgiyi dedi ay iki test aldik şaaak diye cikmadi mi cift cizgi : D ben agla aglaa kizim daha 1 bucuk yasinda diye ama yapcak bisey yok napalim kizimi emziriyodum kesmedim memeden emdi emebildigi kadar.  Zaten 1 bucuk yasini biraz gecmisti suan dogumuma bir haftam var :D bende inanmazdim yani nasil olur sacma isler iste korunmuyolae guzelce derdim ama o iliskiye girdigin surece ihtimal var : D teyzem ertesi gun hapi ile kalmis hamile. Eczaciya gitmis demis boyle boyle kadin imkansiz ya diyomus ama her korunma yonteminde zaten % 1 pay birakiyor tum firmalar kendilerine 
0 oy
tarafından

Bazı kadınların yumurtaliklari çok calisiyo demekki hemen tavşan gibi hamile kalıyorlar :D:D

0 oy
(7 puan) tarafından
Kaza ile 2 kez hamile kaldım  birinde eşim prezervatif kullanıyordu diğerinde ben 3 aylık korunma iğneleri vurunuyordum yine oldu( sonuncu olan özellikle o ay sadece 1 kere ilişki yaşamıştık ) öyle oldu  şimdi ben sprial taktirdim eşim de prezervatif kullanıyor 2 yıldır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 525 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prensannesi.. (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 525 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 325 göst.