0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar pazar gunu bi gezmeye gittik gitmez olaydik 7 yasindaki kizima el ayak hastaligi gecmis eve geldik bisey yoktu sabah kalktik vucutta siğil gibi bikac bisey vardi bocek isirmis yada ot filan batmis sandim aksam ustune dogru cogalmaya basladi internrtten arastirdim el ayak hastaligi yaziyordu hemen acile gittim korktugum basima gelmisti ilac vs verdi dr 3 veya 7 gune gecer hafuf ates yapar korkulacak bir sey degil dedi evdekilere bulasma riski nedir dedim 10 yas altinda sık  gorulur ustunde nadir olabikir dedi buyuklere zaten gecmezmis evde 10 aylik kizim vardi dun aksam ustude ondada bikactane gordum  ama bu isilik gibiydi sabah bi uyandi vucut dolmus bir gunde 2 tane olan sey 100 taneye cikiyor basima geldi artik yapacak biseyim yok oysaki cok dikkatli guzel bakarim tertemiz ama disardan degmis iste sizlerde dikkatli olun kirmizi isilik veya ici su dolu sert kabarcik halinde cikiyor 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde olduk canım çok çabuk bulaşıyor benim kızlar hafif atlattı ama yeğenim baya ağır geçirdi 
(702 puan) tarafından
Buyuk kizin bugun 3. Gunu cogalmasi azalmis ama insallah 10 aylik olanda hemen atlatir ne bicim bi hastalık  bu yaaa
tarafından
Özellikle ağız içi çok can yakıyor canım bize sarı bı ilaç vermişti doktor ağzına sürüp şurup gibi iciriyorsun
(702 puan) tarafından
Bi damla verdi ama zaditen mi ne ondan aksamlari sur diye buyukte oyle bi sikayet yok sukurde sadece dilince bitane sivilce var kucuk olan anlatamazda
tarafından
Canım zaditen alerji için ama damlası var şurubu var içirilir
-Reklam-
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Bizimde daha önce başımıza geldi 2 yaşındaki oğlumda oldu yeme içmeden kesilebilirler cnm aklında olsun sıvı soğuk şeyler ver rahatlatıyor bide ağzının içine surmemiz için damla gibi bişey vermişlerdi gazlı bezle siliyordum o çok iyi geldi bizde gecmiş olsun❤
(702 puan) tarafından
10 aylik olana az once aksam kullan diye zaditen mi neydi oyle bi damla verdi o mu aceba surulen ben direk verileck diye biliyorum bakmadim tam
(7,977 puan) tarafından
Mikostatin cnm bizim kulandığımız Dr beze damlatıp ağzının ini sil demişti
(702 puan) tarafından
Belki yas farkindan dolayidir kizim daha 10 aylik o yuzden hafif doz vermis olabilir
(7,977 puan) tarafından
Olabilir cnm
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Temiz bakmakla çok alakası yok diye biliyorum komşumun oğlu da geçen sene oldu bu sene yine oldu bağışıklık sistemi düşük olduğu dönemde oluyor 
(702 puan) tarafından
Bi disari cikalim dedik burnumuzdan geldi kimseye yaklasmadi eminim ona ama dr hasta birinin dokundugu yere degmesi bile yeterli dedi sanirim o sekilde bulasti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 335 göst.
0 oy
10 cevap 557 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nihanimmm (7,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,565 cevap

331,226 kullanıcı

...