0 oy
1,467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

❤❤❤...............iyi geceler 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi geceler kuzum ☺️
tarafından
İyi geceler ❤❤
-Reklam-
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Iyi geceler canım ❣
tarafından
İyi geceler ❤❤
0 oy
(682 puan) tarafından
İyı geceler cnm ❣️❤️
tarafından
İyi geceler ❤❤☺❤☺☺❤
0 oy
tarafından
Canın sıkılmış noldu 
tarafından
Her zaman ki halim , moralimin düzgün olduğu birgün yokki ....
tarafından
Aile içi sıkıntısını tez zamanda feraha çıkarsın insallah :(
tarafından
Amin amin amin inşallah , Allah razı olsun benim canım çok sağol ...❤❤
tarafından
İstiyorsan sıkılıyorsan yazabilirsin dertlesebiliriz. ♥️
tarafından
Eşim ile ilgili sıkıntılarım var , beni hiç anlamıyor, ailesi beni dövmeye kalkıyor savunmuyur abisi 3 aylık bebegimi karnımda öldürdü sessini etmedi , babası bana sen sokak kadınısın dedi yine bişi demedi bana etmediklerini bırakmadılar eşim ile araları bozulunca ailesi bana yöneliyor , ve eşim hiç birşey olmamış gibi hediyeler alıp gidip ellerini öpüyor say say bitmiyor ki güzel kardeşim ...

Ve yine herşeyin suçlusu benim ...
tarafından
Ne dicegimi bilemedim. Hangi birinin yanlış olduğunu anlatıyım. Ailene söyledin mi hic. Nasıl seni dovmeye kalkarlar. Bebeğin nasıl öldürür başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten :(
tarafından
Annem hasta böbrek yetmezliği var , ona doğru düzgün birşey anlatamıyorum hemen fenalasiyor , ablalarima anlatıyorm onlarda sabır et diyor , bir kaç ara böyle üstü kapalı bir şekilde anneme anlatım annem biraz dayan adam olmazsa çek kapıyı çıkıp gelirsin dedi , cekiyorm işte bende eşimin elinde , kendimi hiç özel hissetmiyorum ve kadın olduğumu bille unuttum ...
tarafından
Ağlattın beni. Çok üzülüyorum böyle seyler duyunca annen şuan iyimi çok geçmiş olsun ablalarin varmış onlar seni anliyolarmi dinliyolarmi. Sakın birinin sana vurmasına izin verme. Severekmi evlendiniz eşini karşına alıp konustunmu. Üzülüyorum acı cekiyorum diye. Ne zamandır bu durumu çekiyorsun çocuğun yoksa bence durma annenin yanına git
tarafından
Bu durumu evlendikten bir ay sonra çekmeye başladım , ben görücü usulü evlendim ,
Şimdi ikinciye hamileyim ,
Elhamdülillah annem bazen iyi bazen kötü ,bende anneme dert olmak istemiyorum açıkçası ,
Geçen gün kardeşim camları silerken dairenin ikinci katında düştü eşim beni düştüğü zaman götürdü oda ben ağlamaktan hellak oldum mecbur kaldı götürdü sonra kardeşimi Ameliyqta aldılar ne kadar yalvardım da götürmedi kardeşim halla hastanede ve ben halla görmedim kardeşimi ...
tarafından
Ben seni şimdi hatırladım ismin degistigi için farkedemedim.  Çok uzun süre oldu ama neden hala hastanede kardeşin
Ailesine karsi sesini çıkar. Susma eşinin sana vurmasına sakin izinnverme öyle birşey yaparsa büyüklerine şikayet et
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Iyi geceler canim
tarafından
İyi geceler ❤☺❤☺
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Iyi geceler kuzum ❤❤
tarafından
İyi geceler ❤❤❤❤❤☺☺☺
0 oy
tarafından