0 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (296 puan) tarafından
Hamilelikte kıyafet neler aldınız ya ben bişey istediğim gibi bulamıyorum ve aşırı pahalı genel olarak kışın ve muayenelerde nstde falan rahat giyilecek bişey arıyorum doğumum Ocak ortaları veya sonuna doğru olcak ondan yaz için alsam bu ay falan ancak giyerim ondan tulum uzun kollu düşünüyorum aslında ama bin TL'den başlıyor çok pahalı siz ne önerirsiniz oğlumda elbise aldım giydim ama muayenede nstde olmuyo eteği toptan kaldır yanında örtü getir falan yani ondan 

4 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Herhangi bir şey almadım ben tayt kullanmayı seviyorum iki tane de kimono tarzı var çok rahat oluyor alacaksam ancak doğum sonrası alırım 
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Sadece iki tane tayt almıştım. Normal kıyafetlerımi giydim ben hep. Taytı da pantolon giyemedigim için aldım.
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Ben tesetturlu degilim. Valla ozellikle bisey almadim canim hamilelik icin. Kontrollere zaten arabayla gidip geldigimiz icin montumu giyerdim önü acik olurdu sadece. Usttende normal sweet alttan boyle fitilli cizgili gibi bi alt var ya herkeste var gormussundur :) ondan vardi rahatti. 1 tanede hamile esofmanim vardi. Onun disinda esimin tsortlerini falan giydim :)
0 oy
tarafından
Ben hiç bişey almadm hamile kıyafetleri gereksiz pahalı çünkü 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 505 göst.
17 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisanur42 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 444 göst.
3 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,235 soru

24,180,617 cevap

336,315 kullanıcı

...