0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (922 puan) tarafından
Kizlar bu gün başıma gelen sabah ilk kahvaltı yapmada aile hekimine gittim hamilelikten dolayı tahlil ve asım vardı onları yaptırdım sonrada kaynanama gittik biraz oturduk kararlaştırdık eşimin arkadaşı vefat etmişti taziyeye gittik İzmir'de bilen bilir 3 gün oldumu lokma dökülür dağıtılır bugün lokma döküldü ikram edildi kızım acikmisti onu yedireyim diye masaya yaklaştım sandalyeye ar konmuş benm kalcamdan bir soktu bağıramadim rezil olcam diye oturdum kızıma yediriyord kendimde bir lokma aldım birden yutkunamadim boğazım sis gibi his oldu carpinti yanagimin bir yanı uyuştu kayın validem anladı kötu olduğumu hemen elimi yüzümü yikadi kolanya getirdi hastaneye gitcektik biraz biraz kendime gelmeye başladım ilk defa böyle oldum kaç kere arı soktu hiç böyle olmamıştım nasıl korktum eşim bile ne olduğunu anlayamadi panikledi Allah korudu gibi bir şey oldu

4 Cevaplar

0 oy
(23,428 puan) tarafından
Ee neden gitmediniz. Hamileymissin bide 
(922 puan) tarafından
Kötü olmaya devam etseydim gitcektim ama toparladım Allah'tan bayağı korktum ama
(23,428 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(922 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Peki seni sokan arinin eger ari alerjin varsa bebegini etkileyecegini biliyormusun? Bebegin hareketleri i takip et ve bence hastaneye görün.. beni ilk cocugumda sokmuştu kışın ortasinda bide doktoragittigimde poliklinik lerin kapanma saatiydi ari soktu dedigimde doktor benihizla ultrasona aldibebegimin hareketlerin izledi anormal durum olmadigini iste kendimi kotu hissettigimde veya bebegimde hareketazalmasi durumunda arac yoksa ambulansla gitmemi soylemisti 
(922 puan) tarafından
Hareketlerini hissediyorum ve gayet hareketli ve çok kötü hissetseydim gidecektim ve ilk haftalarında da sokmuştu çok şükür o zamn bir şey olmamıştım orda biraz da kendimi fazla sıktım vefat eden kişi çok gençti ve ailesine çok üzüldüm o yüzden de kötü olmuştum zaten arı da üzerine tuz biber oldu gibi
(613 puan) tarafından
Allah ikinizi de korusun gecmis olsun daha oncede yasadiysan kendini biliyosundur
(922 puan) tarafından
Çok şükür böyle bir şey olmamıştı birde tetanoz olmuştum o da kötü yapmış olabilir
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Arı alerjisi sonradan da ortaya cikabilen bir alerji bizim 70 yasindaki komsumuz ölümden döndu bu sebepten şimdi yaninda ilaci olmadan gezmiyor.Siz musait zamanda doktora gidin durumu anlatin testi neyse yapilsin ilaciniz ile gezin hep.Bir daha bu kadar şansli olamayabilirsiniz gecmis olsun.
(922 puan) tarafından
İlk defa oldum yıllarca binlerce kez soktu bu defa biraz canımı sikmistim taziyede birde aşı oldum o yüzden mi oldu anlamadım birden kotulestim ordaki herkes alerjin var mı diye sordu normalde yoktu bu hamileliğimde 2 inci dokusu ilkte sadece ağrı oldu soktuğu yerde böyle olmamıştım ya asi kötü yaptı ya arı ilk defa alerji yaptı anlamadim
(1,686 puan) tarafından
Arı alerjisi sonradan olabilen bir alerji iste benim o tanidigimi da 70 yasina gelene kadar kirk kere sokmustur ama sonradan olusmus iste alerjisi sizde de olustu demek ki lutfen ihmal etmeyin hamileymissiniz ustelik
(922 puan) tarafından
Ayın 9 unda doktor kontrolüm var olmadı bir danisirim doktoruma
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Aaa ben geçen hafta ınstagramda biri paylaşmıştı  arı soktu ölümden döndüm bu sene arılar tehlikeliymis diye bende yok canım falan demiştim ama sen söyleyince olmayacak birşey değil olabilir yani çok geçmiş olsun 
(922 puan) tarafından
Bu gün komsumda dedi öyle kuraklıktan arıların zehiri çok bu yil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,911 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 652 göst.
19 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,501 soru

24,170,087 cevap

335,823 kullanıcı

...