0 oy
659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,464 puan) tarafından

Öncelikle hepinizden Allah razı olsun çok cevap geldiği için tek tek yazamadıysam da kusura bakmayın. Hukuk firmasını aradım ücretsiz danışmanlık veremem bilgi veremem dedi boşanma için yetmiş bin TL ye mal olacağını söyledi o yüzden malesef avukat tutmam imkansız şu durumda ve ne emniyette ne avukat tanıdığım yok danışanıyorum kimseye buradaki karakola gidip polise danışmayı düşünüyorum bu 1. 

2. Dün akşam konuştuğu kişilerle konuşmalarının resmini çektim o şişeleri hepsini çektim biraz telefonuna baktım Google geçmişinde Linda ve civarda uygulama aramalarını gördüm uygulamaları indirdim kendi Google hesabı ile hesap açılmış fotoğraf koymuş mesajlar da vardı ama bakamadim çok açık saçık çok mesaj vardı profil resmine numarasını koymuş arayın yazmış akşam onu araştırırken birde bunu gördüm yani şoklardayım kafam allak bullak bunların da resmini çektim. Ne diyorsunuz ? 

Düzeltme: danışabileceğim avukat tanıdığı olan var mı 

10 Cevaplar

+1 oy
(839 puan) tarafından
Muhtarliktan fakirlik belgesi alabilirsin daha sonra avukat talep edersin barodan o sekilde oluyor diye biliyorum 
(1,464 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum
-Reklam-
+1 oy
(3,842 puan) tarafından
Konuyla alakasız bir şey söyleyeceğim ama bu süre zarfında sakin onunla ilişkiye girme. Hastalık bulaşır filan.
(1,301 puan) tarafından
Benimde aklıma geldi
(1,464 puan) tarafından
Sağolun yok içim almaz zaten
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Barodan bosanma avukati talep edebilirsin 

Allah kolaylik versin
(1,464 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim ücretsiz mi oluyor
tarafından
Evet canım doğru
(1,464 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
(4,433 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun diyorum bu nasıl insan böyle kendini Bi an önce kurtarmaya bak 
(1,464 puan) tarafından
Çok sağolun
0 oy
(10,982 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun boyel bir adamın yanında çocuk büyütmek çok Zor. Barodan avukat talebinde bulunabiliyosun diye biliyorum ücretsiz avukat veriyorlar sanırım 
(1,464 puan) tarafından
Evet öyleymiş çok teşekkür ederim edeceğim
0 oy
(882 puan) tarafından
Sen boşanma için başvuru yap zaten sana avukat verecekler ücretsiz bir şekilde 
(1,464 puan) tarafından
Evet veriliyormuş çok teşekkürler
0 oy
(4,308 puan) tarafından
Allah'ın belalarıı bu kadınların hayat enerjilerini böyle sömürüyorlar. Rabbim kolaylık versin inaişah en kısa sürede toparlarsın kendini. Eşin olacak şerefsizin haberi var mı bunları gördüğünden. Yoksa sessizliğini koru Allah korusun böylelerinin gözü hiçbir şey görmez sana çocuklara zarar verir 
(1,464 puan) tarafından
Haberi yok belli etmedim bişey daha yeni dün akşam dank etmeye başladı bana da çok olmadı zaten
0 oy
(6,365 puan) tarafından
En doğru karar çocuğunla bu insandan uzak durman Rabbim bu zehiri satıp insanları alıştırıp yuva yıkanları bildiği gibi yapsın 
(1,464 puan) tarafından
Amin sağolasın
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Devlet avukatı tut kuzum beş kuruş para almaz
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Allah kurtarsın hele ki kendi gözünle gördün başkası dese inanmazdın Allah bi şekilde göstermiş canım Allah sana yavruna yeni bir yol açacakmış ki bunlar olmuş beterinden korusun m..de bulamayıp size zarar da verebilir bence ailenin yanına git aklım sendeydi dünden beri 
(1,464 puan) tarafından
Ya normalde iyi sadece sorumluluk yok işe filan gitmiyor kullanıcı da ceza almıyormuş satıcı olursa alıyormuş tabiki zarar vermemesi vermeyeceği anlamına gelmiyor açıkçası babamı çağırdım dün sağolsun geldi zor oldu ama durumu söyledim bir şekilde ağzımdan çıktı babam çok üzüldü dün arkandayım dedi bugün aradı kendi kendine gitmesi lazım yoksa çok bela olur çocuk var ömür billah göreceksin onu normal hayatına devam et dedi yani arkamda durmayacak dedikleri doğru evet ama desteksiz nasıl olacak inanki ne yapacağımı bende bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
10 Temmuz 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Lamelif (1,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 543 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,241 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 458 göst.
13 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elacan (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,701 soru

24,005,910 cevap