0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 saat önce smear testi verdim alan kişi mantar var hemde rahîm içinde yara var dedi aile hekimine gittim işte mantar kremi ve fitil verdi şöyle ki 1 hafta önce tatile gitmiştik orada kaşıntı ve acı başladı öğlenden sonra kadın doğuma randevu aldım ben şuan korktum açıkçası bir sıkıntı olur mu?  Yaptıranlar varmı?? Test sonucu 15 gün sonra çıkıyormuş 

3 Cevaplar

0 oy
(263 puan) tarafından
Smearda bişey yok canım sonuça göre yönlendirme yapılıyor yara mantar içinde korkacak bişey yok enfeksiyon kapmissindir tatilde ilaç verir doktor ona göre 
tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından
Yara biraz sıkıntı zor iyileşiyor malum nemli bir bölge enfeksiyon yarayı yara enfensiyonu tetekleyip duruyor. Bu donemde en iyi şey ilişkiye girmemek bence. Korkulacak bişey yok dikkat et ama 
tarafından
Teşekkür ederim cnm dediğin gibi zaten kötüyüm iyice kötü oluyor
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Rahim ağzındaki yarayı sen anladınmı peki bendede geçmeyen acı var kaşıntıyok ama genital bölgede acı var doktor fitil verdi kullanıyorum 3 gündür ama hiç ilerleme yok ya 
tarafından
Ben anlamadım cnm smear yapan kişi söyledi bende hemen gittim zaten ilerledi bende kötüyüm dediğin gibi geçmeyen acı var. Kadın doğum hem muayene etti hemde rahime kamerayla baktı yara Yok dedi aşırı derecede akıntı var dedi antibiyotik krem fitil vermişti aile hekimi kadın doğumda antibiyotik verdi
(8,649 puan) tarafından
Hee canım posta yara var demişsin , smear testini aile hekimi mi aldı ilk defa duyuyorum
tarafından
Aile hekimi almadı cnm oradaki hemşire ebeler vs. Var ya onlardan biri bende yeni taşındım tam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.
11 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Anti-depresan-_- (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
24 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,268 soru

24,042,111 cevap

329,166 kullanıcı

...