0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Özel güvenlik sertifikası alıp kamu kurumlarında çalışan var mı şartları nasıl 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,767 puan) tarafından

Dayin amcan varsa her yerde çalışırsın diğer türlü çok Zor 

(639 puan) tarafından
Niye öyle diyorsunuz kpss den mulakatsiz puan üstünlüğüne göre alm yapan yerler oluyor
(494 puan) tarafından
Katılıyorum maalesef puana vs de pek bakmıyorlar göstermelik çoğu...
Polis olmak için bile bir sürü özel şartlar var bir bakıyorum hiç birine nerdeyse uymamış ama polis olmuş
(6,767 puan) tarafından
Oluyor ama dayısı amcası olan öncelikli her zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
kpss ile atanırsan ayrı ama genelde taşeron firma ile oluyor onda da arkadaşın dediği gibi dayın amcan olacak
(639 puan) tarafından
Kpss ile düşünüyorum canım lisans mezunu olarak
0 oy
(26,467 puan) tarafından
Eşimin bir akrabası kpss puanı ile atanmış güvenlik olarak 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Ben kartımı yeniliyorum kpss için bazen kurumlar alıyo
(639 puan) tarafından
Bende kpss ile başvurmak istiyorum yenilemeyi ne zaman yapmak gerekiyor güvelik kartını aldıktan sonra
(2,762 puan) tarafından
5 yılda bir yenilemek gerekiyor.
(639 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Esim aldi silahli ozel guvenlik sertifikasi 3 yil aselsanda calisti 3 yil komu cikacak diye bekledi cikmadi aslinda yerinde kalsa yine fena degildi de bi de sube degisikligi yaptilar yol yemek de vermediler 2 vesait 2 kez gec kalsa tutanak yiyecek riske giremedi cikti aselsani mumla aradik suan kargo sirketinin deposunda calisiyo guvenlik olarak yani cok iyi bi is de bulsa kotu bi iste olsa busrsnin dedigi gibi emmin dayin yoksa surunuyosun guvenlik isi is degil canim tavsiye etmem 
0 oy
(2,694 puan) tarafından
Valla canım bir arkadaşım güvenlik sertifikası aldı aldığı sene atandı kpss puanıyla adliyede çalışıyor şimdi mis gibi. 

Onun dışında kuralar oluyor sağlık bakanlığının falan. Bir akarabamızın da oradan ismi çıktı şansına o da öyle kamu işçisi oldu. En az 30 bin maaşları oluyormuş. 

Eşim de özel güvenlik şuanda ama işte özel sektör. Bizde istiyoruz hayırlısıyla devlete geçsin 
(639 puan) tarafından
İnşallah rabbim gönlünüze göre versin kamu için takip etmek gerekiyor nasip işi ins olur bende öğretmenim atanamiyorum artık biryerde çalışmak istiyorum hayırlısıyla
(2,694 puan) tarafından
Allah sizin de gönlünüze göre versin.
Bakalım eşim kpss ye girecek ne olur ne olmaz belki alım olur başvurur. Her şey nasip
(639 puan) tarafından
Doğru canım  amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
10 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Acemianne06 (133 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 143 göst.
8 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir098765 (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 254 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,249 soru

24,398,723 cevap

349,942 kullanıcı

...