Dün açacaktım bu postu ama halim yoktu. Aklıma takıldı yine kendi kendime sorguluyorum bulamıyorum.
Biz dün köye yanlarına gittik. Giresunluyuz fındık işleri falan var. 2 yaşında kızım var ne zaman anne diye seslense kaynanam efendim diyor. Bi de hep eko yapıyor
mesela ben kızıma dün gel bezini alayım diyorum o da aynısını diyor. Kızım gelmek istemedi ilgisini çekecek şeyler dedim o da aynısını diyor ama sanki ilk kendisi demiş gibi ben hiç konuşmamışım gibi. Kızım sırtını kaşıyordu gel kaşıyayım, üf üf yapim dedim. Kaynanam da aynısını diyor. Neyse o olaydan sonra kızım bir şeye ağladı gel sarıl bana dedim kızım koşarak geliyordu, kaynanam atladı önüme kızıma o sarıldı oyy nasıl da sarılıyor diyor bir de. Kızım da çığırdı kaçtı elinden
. Bana anne demesi garip geliyor olacak ki kızım ne zaman anne dese ayy senin annen o mu, anne mi diyorsun annen nerde yok falan diyor. Neyse bunlar dışında bir de şu var. Yalan söylüyor. Enn tahammül edemediğim şey. Dediğim gibi fındık işleri var eşim bahçeye gidiyor zaten sıcak. Dolapta soğuk su olsun dedi. Kaynanam da gerek yok normal su için dedi ben koyarım dedim. Ona göstermeden gittim koydum. Dolap boştu sadece kahvaltılıklar vardı. Eşim öğlede bahçeden geldi. Dedi ki bidonla dolaba su koyun bahçeye götürelim sıcak oluyor. Kaynanam yalandan içeri girdi çıktı bidon yok dedi, eşim bidon aramaya başladı sonra kaynanam boşa arama zaten dolapta yer yok dedi. Oysaki var yani koca kazan koyacak değilsin küçük bidon. Eşim buldu getirdi kaynanam yine dedi yer yok diye. Ben aldım en son koymak için. Kaynanam da sne ver ben bakim sığdırabiliyor muyum dedi. Gitti geldi zar zor sığdı dedi. Baktım dolapta bir tek o bidon var. Ay ne alaka niye öyle bir yalan söyleme gereği duydun bacım
orda dicektim de işçi vardı demedim. Ne olacak alt tarafı su adamlar yoruluyor ne var bunda anlamadım