0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından

Dün açacaktım bu postu ama halim yoktu. Aklıma takıldı yine kendi kendime sorguluyorum bulamıyorum. 

Biz dün köye yanlarına gittik. Giresunluyuz fındık işleri falan var. 2 yaşında kızım var ne zaman anne diye seslense kaynanam efendim diyor. Bi de hep eko yapıyor :D mesela ben kızıma dün gel bezini alayım diyorum o da aynısını diyor. Kızım gelmek istemedi ilgisini çekecek şeyler dedim o da aynısını diyor ama sanki ilk kendisi demiş gibi ben hiç konuşmamışım gibi. Kızım sırtını kaşıyordu gel kaşıyayım, üf üf yapim dedim. Kaynanam da aynısını diyor. Neyse o olaydan sonra kızım bir şeye ağladı gel sarıl bana dedim kızım koşarak geliyordu, kaynanam atladı önüme kızıma o sarıldı oyy nasıl da sarılıyor diyor bir de. Kızım da çığırdı kaçtı elinden :D. Bana anne demesi garip geliyor olacak ki kızım ne zaman anne dese ayy senin annen o mu, anne mi diyorsun annen nerde yok falan diyor. Neyse bunlar dışında bir de şu var. Yalan söylüyor. Enn tahammül edemediğim şey. Dediğim gibi fındık işleri var eşim bahçeye gidiyor zaten sıcak. Dolapta soğuk su olsun dedi. Kaynanam da gerek yok normal su için dedi ben koyarım dedim. Ona göstermeden gittim koydum. Dolap boştu sadece kahvaltılıklar vardı. Eşim öğlede bahçeden geldi. Dedi ki bidonla dolaba su koyun bahçeye götürelim sıcak oluyor. Kaynanam yalandan içeri girdi çıktı bidon yok dedi, eşim bidon aramaya başladı sonra kaynanam boşa arama zaten dolapta yer yok dedi. Oysaki var yani koca kazan koyacak değilsin küçük bidon. Eşim  buldu getirdi kaynanam yine dedi yer yok diye. Ben aldım en son koymak için. Kaynanam da sne ver ben bakim sığdırabiliyor muyum dedi. Gitti geldi zar zor sığdı dedi. Baktım dolapta bir tek o bidon var. Ay ne alaka niye öyle bir yalan söyleme gereği duydun bacım :D orda dicektim de işçi vardı demedim. Ne olacak alt tarafı su adamlar yoruluyor ne var bunda anlamadım 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence sıyırmış normal değil canım :D

(859 puan) tarafından
Bence de. Başlarda böyle değildi noldu anlamadım fndndnnd
tarafından
Seni yokmuşsun gibi sayması senin üstüne çıkmaya çalışması galiba biraz hastalık derecesinde kıskançlık hissettim. Ne farkın var da bu 18 ilk çıtır seni kıskanıyor kız bu kadar sıkıntı etmiş seni haha okuyup okuyup gülüyorum postunu :)))
(859 puan) tarafından
İnan farkım yok sadece çocuğun anasıyım ama o kabullenemiyor dndndnx
-Reklam-
0 oy
(898 puan) tarafından
O değilde kaynananın bahçesinde çalışmak istemezdim. Çünkü bende Sakarya da çok fındık topladım bazen o kadar sıcak oluyordu ki bir bardak soğuk su için neler vermezdim. Soğuk suyu biz kendimiz götürüyorduk çünkü bazıları getirmezdi. Ahhh ah neler çektik. 
(859 puan) tarafından
Valla ya ne zaman istesek yok diyor. İçmeyin diyor garip
(898 puan) tarafından
Allah sabır versin
0 oy
(23,593 puan) tarafından
Seni doldurmak istemem ama benim kayınvalidem oğlum bana anne derken senin annen o mu sen ona anne mı diyorsun dese onu çıktığı yere geri sokarım çok ciddiyim kavga etmesen bile cevap ver ne desin kayınço mu desin tabiki anne diyecek falan de ay sinirden ben burda şiştim 
(859 puan) tarafından
Yok bacı doldurmak değil farkındayım zaten. Ta kızım bebekken bile öyle diyordu ilk baba de anne deme falan diye.
0 oy
tarafından
Cocuguna o kadar mufahale ederken nasil sakin kalabiliyosun ben olsam cok sinirlenirdim 
(859 puan) tarafından
Eşimin hatrına susuyorum arada laf ediyorum ama anlamıyor. Bi keresinde sert çıktım anlamadı daha da yormadım kendimi. Eşim araya girdi öyle sustu
tarafından
Valla ben esimin hatriba da susmam bende yasadim bu durumu sustum sustum en son patladim hep ben esimi dusunmek zorubds degilim birazds annesi oglunu dusunsun cenesini kapatsin iyi sabirliymissin helal olsun
0 oy
(205 puan) tarafından
Benim görümcem var bekar 44 yaşında ilk erkekten yeğen annem kurban olurum der ben asla yanlış anlamam öyle seviyor ama senin kaynana biraz sıyırık geldi bana yaptığı hareketlerden takılma bence
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Ay ben şok şu an çözemedim kadını resmen :)) benim kayınvalidemde kızıma annem der ama hep der ağız alışkanlığı bizde başka türlü sevmeyi bilmiyoruz kusurumuza bakmayın diye görümcem geldiğinde onun çocuklarını da annem annem diye sever mesela ama asla atlamaz böyle şeylere anne dendiğinde bakmaz ne alaka yani analık yaşasın varsa git doğurduğunu bas bağrına ne demek annen o mu tövbe yarabbim Allah sabır versin bacım böyle kaynanam olsa ben bakışımla ikiye bölerdim herhalde :)
(859 puan) tarafından
Valla bacım annem falan diye sevse tamam zaten de gidip çocuğumun annesi gibi davranmasını ben de anlamıyorum fndndnjd. Eşime anlattım yaşlandıkça deliriyor mu acaba diye sorguladı dndbd
0 oy
(1,451 puan) tarafından

aman bu Kaynanalar niye böyle bilmiyorum benimkide aynı çocuk anne diyince efendim annem falan diyor sonra benim çocuklar hep bozuyor onu:D

(859 puan) tarafından
Ne sanıyorlar acaba. Soyları onlara dayanıyor diye anası babası onlar mı oluyor dbdhdhd
(1,451 puan) tarafından
bilmem ki tırlatmıslar hepten xjxhxhzn

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 927 göst.
0 oy
17 cevap 561 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 266 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Es ma (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 493 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,345 cevap

331,762 kullanıcı

...