Nisasta falan hic yapmadim ben. Bende acemiyim daha ama bildigimi anlatiyim. 3gun kurali var ona uymadim direk basladim benim kizda alerji olacagini dusunmedim. Sabahlari yogurt verdim yarim cay bardagi aksam yatmadan 2saat once elma muz suda hasladim irmik kattim onu verdim. Patatesi hasladim buharda ezdim onu catalla oyle verdim bi gun havucu hasladim kabak derken hergun bisey tattiriyorum ama sabahlari hep yogurt veriyorum sulu vermiyorum yogurdu kendim yapiyorum. Tarhana corbasi yaptim icine ilikli kemik suyu kattim. Sebze corbasi yaptim havuc kabak patates ama pek sevmedi bunu. Bazen sabah kahvaltisinda yumurta hasladim sadece sarisini verdim keciboynuzu pekmezi aldim ondan bi cay kasigi veriyorum peynir veriyorum bazen biz kahvalti yaparken oda yanimizda oluyo. Ilk zamanlar emzirirdim fazla gecmeden biseyler yedirmeye calisirdim yemezdi simdi oyle yapmiyorum. Sabah 8de uyaniyo keyfi yerinde oldugu icin 9da emziriyorum 10da uyuyo 11 gibi uyaniyo 11.30 da yogurdunu yediriyorum yada kahvalti yapiyoruz yumurtali pekmezli.