0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından

image

kızlar bu çamaşır suyunu kullanan var mı ben merdivenleri silmeye gidiyorum bunu aldım ABC almayı düşünüyordum ama eşim gidip bunu almış ben bunu bir ara kullanmıştım çok ağırdı kokusu beni çok rahatsız etmişti astım hastasıyım ABC beni rahatsız etmez çok ben ABC'yi çok seviyorum Domestos Bir hayatta kullanmam hep a b c şimdi ben bunu evde mi kullansam merdivenlerde mi artık geri iade edemeyiz su ile karıştırınca biraz etkisi gidiyor gerçi kullandınız mı bunu bana bir çamaşır suyu önerebilir misiniz ev için merdiven için bunu kullanan var mı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
namı diğer hipo:) adanada biz çamaşır suyu demeyiz hipo deriz bundan dolayı:) baya eski bir marka su gibi olan çamaşır suyundan. iyidir bu
(39 puan) tarafından
Yani güzel hipo ya sonra yarın binaya götürsem yani paralarda çok bende kaldı başka bir marka indirime girince başka bir şey daha alırım paraları falan bende kalmasın ya da ayırırım Bir dahaki temizlik malzemelerimde kullanırım
-Reklam-
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Ay buy çamaşır suları beni mahvediyor yaa sizde de oype mi bilmiyorum çok ağır sanki çiçeğim domestosu kullanıyorum o iyii canim bu sanki insanın ciğerini söküyor 
(39 puan) tarafından
Dimi ya ben eşime dedim de vallahi evde kullanacağıma merdivenlerde kullanayım gitsin evde kullansam o koku evde gitmez beni de mahveder Bir de evde fısfısla sıkıyoruz ama ben merdivenlerde su ile karıştıracağım için o binadan sonuçta çıkacağım ama olan o insanları olacak o da var nasıl böyle bir hata yaptı bilmiyorum o bir kere bana getirmişti ben demiştim bu nedir bana getirdiğimi bitirene kadar var ya her gün hasta oluyordum fiyatından herhalde indirimdeymiş ya 35 TL insan temiz bir şey alsın vallahi pahalı olsun ben şimdi utandım bunu yarın oraya götürmeye utanıyorum ya bana deseler Bu nedir getirmişsin o kadar para verdik hani güzel bir şey alsaydın mesela şu matik var ya ben bu merdivenlerimizde kullanıyorum kadın bana kendisi alıyor hiç beni rahatsız etmedi şimdiye kadar Ama bu hipo bu çok kötü vallahi beni affetsinden merdivenlerde kullanacağım ya da yanına bir ABC de alacağım onu ara ara kullanacağım ABC sürekli kullanacağım
(1,882 puan) tarafından
Haklısın canım ama.esin bilmemistir fişi varsa değiştirebilir bu çamaşır suyulari çok kötü gerçekten ciğerleri mahvediyor senin içinde kötü olur yazık ciğerlerine çiçeğim domestos var o çok iyidir rahatsız da etmiyor onu alıp kullanırsın canim
(39 puan) tarafından
Yok ya aldığı yer bayağı uzak yürüyerek gidemiyorsa arabayla gidiyorsun şu büyük marketler oluyor ya zincirler oradan almış ampa anlarsın keşke ona bırakmasaydım ya şurada ABC indirimdeydi 80 lira gidip alacaktım pişmanım olmadı para fazla kalıyor ya gidip yarın çiçeğimi alayım zaten hipo'yu da almış para da fazla kalıyor öyle yapacağım hipo'yu dış kapı tarafına gelince kullanacağım çıkacağım çünkü dışarısı ya koku gider hemen kapı açılıp kapanınca oraya hipo kullanacağım
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Çiçeğim markası var canım onu bir de dene istersen bunlar bana çok ağır geliyor nedense 

tarafından
Vallahi canım yalan söylemeyeyim çoktan almadım en son 4 kiloluk falan aldım bidonu baya büyük onu hala kullanıyorum az dibinde kaldı salı günü yine tekrar alirim İnşallah
(39 puan) tarafından
4 kilomu çiçeğim 2 buçuk litremi. Sendeki hangisi fotoğrafını atabilir misin şu an kullandığın nasıl bak astım bronşitim var
tarafından
Bak attım aynı böyle benim aldığım
(39 puan) tarafından
Böyle yeşil kutu değil mi ben yarın gidip alacağım bunu BİM'de var değil mi kaç lira olursa bile alacağım sonuçta para adamların
(39 puan) tarafından
Ya para benim bile olsa çok para veririm güzel bir şey alırım şu aspros yüzeyi temizleyiciler için pişmanım keşke bingo mutlu yuvum ama alsaydım
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Sıcak suyla sileceksen dokunmaz ama kaç kapak dökeceksin
(39 puan) tarafından
Ben bir kapak koyuyorum çünkü her kata inince suyumu değiştiriyorum Bir de alerjim olduğu için birkaç kapak dökemem kapağı çok küçükse 2 kapak
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Rahatsızlığın varsa bişey diyemem ama benim tek kullandığım bu , başkasını kullanamıyorum bu içimi temizliyor sanki :) öyle fazla fazla  da kullanmam ama çok etkili bana göre 
(39 puan) tarafından
Çiçeğim değil mi peki bu çiçeğime baktım da beyaz kutusu da var 4 litre 60 lira Bir de yeşiline baktım 4 kilo olan o da 90 TL şimdi beyazını mı alsam yeşilini mi alsam beyazı mı güzel yeşil mi güzel yarın gidip alacağım ben asla bu hipoyu kullanmam bir kere kullandım ciğerlerim hepsi paramparça oldu kimse de tavsiye etmem ben bunu bırakacağım oraya vallahi böyle ara ara kullanırım kapı girişlerine kullanırım dışarıya falan iniyoruz  ya oraya
0 oy
(702 puan) tarafından
Bi tek bingo nefes alduran hijyen kullanabiliyorum kokusu rahatsız etmiyor
0 oy
(6,737 puan) tarafından
Ben Viking markanın bitkisel içerikli olanı aldım  çok beğendim ve çamaşır suyu gibi kokmuyor bide peros aldım oda güzel ama senin gösterdiğini hiç kullanmadım
0 oy
(1,218 puan) tarafından
A 101 deki vikingin doğal kokulu çamaşır suları var ciğerinize yazık etmeyin onlardan falan alın ya çok zor astımlıyken çamaşır suyu kullanmak nasıl öksürtür sizi onlar doğalından kullanın nolur canınız sağlığınız daha kıymetli 
(39 puan) tarafından
Fiyatı pahalı mı ona göre tekrar para toplayım yani verirler
(1,218 puan) tarafından
Hiç değil inanın geçen anneme trednyoldan sipariş vermiştim 750 ml tanesi 50-54 lira arasıydı mis gibi de kokuyordu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 259 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 312 göst.
0 oy
19 cevap 703 göst.
25 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
16 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu