0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (1,376 puan) tarafından

Memnun kaldınız mi

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(599 puan) tarafından
Sapları metal olandan almayın ısınınca tutması zor oluyor 
(1,376 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım diğerini ekledim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani bunlarin ikisi darkli urun sorun granit tencereyse ben kullaniyorum cokta memnunum sekil olarak alttaki takimin aynisi kulplari metal sadece bi dd rengi rose gold benimkininin pilav hep onun kucugunde yapiyorum zaten dolma sarma tavuk falan yapcaksam bunun pilav tenceresinde yapiyorum genis olan varta onda derin olani cok kullanmiyorum valla tavada cok kofte falan kizartcaksam iyi oluyo 
(1,376 puan) tarafından
Bende işte pilav için istiyorum
0 oy
(957 puan) tarafından
Bende Tac ın granit seti var beyaz sapları metal , seviyorum kullanımı kolay ama makineye atmıyorum. Sapları ısınıyor tabi ama plastik olanlar da yanıyor en iyisi metal  
(1,376 puan) tarafından
Beyaz in cm i daha kucuk ama onumu alsam
(957 puan) tarafından
Bendeki beyaz görseldeki gibi değil, Schafer on sanırım kulbu falan granit olanı var silikon takıp çıkan kulpları var ona bakabilirsin abimin eşinde ondan var o da kullanışlı, plastik kulp illaki ocağı çok açınca yanacaktır ama siz bilirsiniz tabi
0 oy
tarafından
granit yemek pişirirken çok ideal oluyor benim için. pilav özellikle daha güzel pişiyor ve tencereye yapışma vs sorunu olmuyor metal olmadığı için. ancak emsan marka ve açık renkler almanızı tavsiye etmem çok çabuk lekeleniyorlar temiz bakılması lazım. koyu renkler tercih edin
(1,376 puan) tarafından
Bu gri renk taç in onu alayım diyorum
tarafından
evet tercih sizin yine de ama gri renk güzel
(1,376 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım griyi alacam ekledim
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Düğün zamanı Schafer marka granit takım aldıydım memnunum şuan kullanıyorum sapları metal değil tutma yerleri plastik 7 sene oluyo 
(1,376 puan) tarafından
Kız ozman griyi alayım bende diğeri ısınıyor diyorlar
(7,274 puan) tarafından
Evet canım onu al
(3,320 puan) tarafından
Şans işi herhalde. Bende aynı marka aldım. Bir yıl kullanmadım, en küçük tenceresinin tabanı çıkmaya başladı.
(7,274 puan) tarafından
Doğrudur canım ben ceyizimde ki yemek takımı çatal kaşık takımı kahvaltı takımı tencere takımı hepsi de aynı marka sadeca alırken çatak kaşıklara bakmadıydım kaşığı küçük başka da herseyinden memnunum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 927 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde T&RT&L&M (820 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.
4 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 338 göst.
3 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,752 soru

24,089,902 cevap

331,696 kullanıcı

...