0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (118 puan) tarafından
1haftadır vajina enfeksitonu oldum ilaç yazdı dr 3tane hap ama faydası olmadı daha önce başka dr krem vermişti onuda kullandım olmadı nabacam artık yanma kasınmadan bıktım nedendir anlamadım da hamilelik düşündügüm için maydonoz sogan da içemiyorum daha günüm gecmedi hamilelik varmı yokmu bilmiyorum yardım edin önereceginiz bişey varmı

2 Cevaplar

0 oy
(26,791 puan) tarafından
Sürekli iç çamaşır değiştirmen pamuklu olanları tercih etmen lazım bide sirkeli su ile taharetlen canım sirkeli su iç inşallah şifa olur
(118 puan) tarafından
Sirkeli ılık su kullanıyorum sanki ciş yaparken bişey bi anda inecek gibi hissediyorum bide içeyim cnım
-Reklam-
0 oy
(768 puan) tarafından
PBen onu yıllardır çektim canım geçmiş olsun sonunda tek çözüm bir fitilde buldum sağolsın doktor önermiştş devlet karşılamıyor biraz yüksek ama iyi gelir demişti ama bu enfeksiyon değil de mantardı sende kaşıntı varmış mantar olabilir mi
(118 puan) tarafından
Olabilir canım akıntım da böle peynirimsi koku vardı o kesildi ama kasıntı yanma batma akıntı kesilmedi
(768 puan) tarafından
Canditon fitil ismi tavsiye ederim çok iyi geliyor
(118 puan) tarafından
Alayım bi deniyeyim olmuyor böle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 168 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yyidmb73 (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 450 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rabisenel (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,230 soru

24,122,049 cevap

333,530 kullanıcı

...