0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (89 puan) tarafından
Silikon uç kullanan var mı sütüm az mı geliyor çocuk az mı cekiyirdur normal göğüs gbi olut mu çekimi yardım ederseniz sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(2,339 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bi halta yaramıyor canım .tecrübe ile sabittir.
(89 puan) tarafından
Benimde cagrem yoktu mecburen buna başladım şükür yine işimi gördü. iki gündurm bebek.durmiyir meraklandim kötü mü cekemiyor mu diye. Büyüdü belki yetersiz gelir kafam da o var.
-Reklam-
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumda 3 ay kullandım. Sağ göğüs ucu tam olmadığı için tutamıyordu. Benim süt tazyikli olduğu için silikon uç araya bariyer olup, boğulmamasını sağlıyordu. Sütümde azalma olmadı. Üç ayın sonunda kendi rızasıyla bıraktı. Her ne kadar azalma olmasada, sonuçta direkt memeyi kavramıyor. Uzun dönem kullanımı sıkıntı olabilir.

Eğer aç olsaydı, uykusu, huysuzluğu ya da bezinden mutlaka anlarsınız. 
(89 puan) tarafından
Sonradan göğüs ucun çıktı mı canım benim de öyle olursa bırakırım şuan aynı gibi bira zvar tam tutamiyor bununla anca içiyor bir iki gündür huzursuz acaba iyice büyümeye başladı cekemiyor yetersiz mi geliyor bu lastik diyorum . Elle sagonca geliyor ama bebeğin çektiği şeyi tabi göremiyorum.
Evet kilo almasına bakıyorum yarın kontrole goturcen insallh almıştır belli olur. Huysuz bir kaç gündür de inşallah az beslenmeden değildir.
(3,280 puan) tarafından
Evet 3 ay sonra kendi bıraktı, ucu çıkmıştı, rahat tutuyordu. Ondan öncesinde birçok defa bıraktırmaya çalışmıştım ama olmadı. Siz de her fırsatta deneyin. Ne kadar erken bırakırsa o kadar iyi. Sürekli temiz tut, yıka, ay kaydı, ev de unuttum... derdi de yoruyor insanı. Her emzirmede elinizle ucunu iyice çıkarın. Benim şimdiki bebişi de emziriyorum vê hîç göğüs ucu kullanmadım. Biraz bebekle de alakalı.
(89 puan) tarafından
Ozaman biraz denemeye çalışayım eblki kendi vakumuyla daha iyi olur inşallah. Buarada dediğin doğru sürekli yıka temizle dışarı çıkınca hastahaneye falan takacam diye uğraş sıkıntı oluyor.
Buarada hayırlı olsun canım bebeğin kaç günlük ya da aylık. Benim ki yine dün gece uyumadı saat başı yarım saatte bir mahfetti beni acaba bir derdi sıkıntısı mi var yoksa büyüme gelişim atağı mi daha 26 günlük çok merak ediyorum
(3,280 puan) tarafından
Silikon ucu ilk çocuğumda kullandım. Şuan 2 buçuk yaşında. İkinci bebeğim de 5 aylık şuan. Ama o rahatlıkla emiyor, silikon uc kullanmıyorum şuan.
Eğer kilo alımı iyi, aç değilse, gazı vardır muhtemelen. Orada havalar da çok sıcak, sıcaktanda uyumuyor olabilir.
0 oy
(443 puan) tarafından
Hemen hemen bir buçuk yıl kullandım benim meme ucu hiç yok hiç çıkmıyor sütüm vardı ve engel olmadı. İlk altı ay sadece anne sütü ile beslendi hiç mama yemedi.

Her gün temizledim silikon meme ucunu ve sürekli yenisini aldım hijyen açısından.
(89 puan) tarafından
Benimde çıkmadı yirmi gün oldu bazen iyice ağzıyla vakum yapinca silikonda şişiyor ucu
sol göğsümu ugrasiyorum tutuyor ama ondan öteye geçemedi . İnşallah benimki de aliyordur engel olmuyordur .
Bende alayım bari  yenisini değiştireyim üç haftada bir elma sirkesine.koyup sıcak suyla yıkıyorum dezenfekte icin
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Bebeğim 36 günlük. Göğüs ucum hiç yoktu şimdi silikonla çekiyor sütüm gayet iyi geliyor. Şükür engel olmadım ucum da çıkıyor ama oğlum tutmuyor maalesef silikonla tutuyor sadece. Kiraz uclu silikon ucu emzirme hemsiresi önerdi sadece onunla tuttu canım 
(89 puan) tarafından
Bebimkide tutamiyor solu bir kaç kez silikonla çekip çıkardığında denedim ama sonra inince tutamiyir. İnşallah sütume engel olmaz diye merakımdan buraya yazidm bir iki gündür de huzursuz acaba sütten mi demeye başladım .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 450 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
4 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Trabzonlu61 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 494 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Papatyam123 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 686 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,979 cevap

330,100 kullanıcı

...