0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından
Hanımlar fikir almak için yazıyorum bir kızım var doğumdan bu yana asla kaynanadan bir destek bir jest görmedim yapmak zorunda değil ben de bu kafadayım ama kızlarının çocuklarını el bebek gül bebek kabul ederken benim kızıma veyahut bana faydası dokunmasını hiç istemez sorun bu değil benim ne yapacağımı bilmediğim konu şu ki eşim de bu durumdan rahatsız bir hastane veya market pazar işinde çoğunlukla reddeder kızımı ama kızlarının çocuklarını yaz tatilinde 2 ay bakar ama takıldığım nokta şu ki neden böylesin dediğimiz de inkar ediyor bakmamazlık yapmadım işim var dedin dediğimiz de yoo getirseydiniz bakardım diyor yani mecbur değilim veya diğer torunlarım daha değerli dese alnından öperim dürüst olduğu için ama sıkıntıya sebep olan her eylemini inkar ediyor kaynanız böyle olsaydı tutumunuz ne olurdu 

6 Cevaplar

0 oy
(914 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hiç bir şekilde takmıyorum canim bak 3 yaşında kizim var hamileyken bütün kış hazırlıklarımı kendim yaptım ve kendi temizledigim evle doğuma gittim 3 gün hastanede yattım hastanede başımda bekledi eve geldik bir gün yanımda olmadı yine erken doğum riskim vardı ikinci kez yattım yine hastanede 3 gün çıktım ertesi gün evde tek basimayien geldi suyum doğumdan geldim yanımda sadece eşim oldu her şeyini kendim yaptım ev taşıyacak oldum ev tasincak gün geldiler yardıma sırtıma çocuğu sardım ufak tefek şeyleri öyle kendim taşıdım evimi ve 3 yıldır hala daha kış hazırlıklarımı yapacak olduğumda yine tek bir yardım görmüyorum ve incirlik var bizim sezon başladı 3 yıldır çocuklu halimle gidip yine yapıyorum bakmiyo hiç bir şekilde ben Allah'a havale ettim yarın kendileri d yardıma muhtaç olcaklar bizden başka yanlarında kimse olmucak ve o gün ben ne yaptım dicekler ama iş işten geccek ben o günü bekliyorum artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynanam da çok uzak mesafelerdeyiz aramızda 1000 kilometre var ama doğum sürecinde yanımda olmaya çalıştı ama ortalığı birbirine karıştırdı gitti yani ben senin yerinde olsam kısacası kesinlikle arama mesafe koyar tavrımı koyduktan sonra bir daha da bu konularda muhatap olmam onun muhtaç olmam onları olayların içinde tutma kısacası çok görüşmem
(93 puan) tarafından
Ben doğum yaptığım da annem kaldı hafta da bir kendi evine döner babama abimlere yemek yapar dönerdi zor bir doğum geçirdim çünkü,annem giderken tenbihlerdi ben yapamam birsey gitme diye aradan 2 yıl geçti şimdi diyor ki ben de sana bakardım ama annen fırsat vermedi. Yani bi nevi itham etmesi oluyor karşıdakini zora düşürüyor
0 oy
tarafından
Böyle birinden dürüstlük beklemek sizleri üzer görüşmeyin gitmeyin üstüne dusmeyin şart mı ille agziyla itiraf etmesi
(93 puan) tarafından
Çok haklısınız ama mesafe koyunca da boş boş bakıyor sanki hiç sebep yokta bu mesafeyi niye koydun der gibi bir de asla ama asla hiçbir konuda hatalı haksız olmuyor
tarafından
Ay bırak baksin desin esn farkında zaten gerisinin ne önemi var
0 oy
tarafından
Kaynanamla anlaşamayız ama 2 doğum yaptım ikisinde de kapıda beklerken ağladı kızım çok acı çekiyor diyerek ha sonrasında yine savaş baltasını çekti orası ayrı ama çocuklarıma da bakar :)
(93 puan) tarafından
Badana yaptığımız da bile reddetti ama sonrasında mevzu yaptığımız da ya inkar ediyor ya da bahane uyduruyor
tarafından
Direkt uzak dur diline yalan yuva yapmış insanın ne yapacağı belli olmaz asla
0 oy
(611 puan) tarafından
Canım vallahi kimseden destek bir şey isteyerek çocuk dogurmadik yani bu düşüncede haksizsin benim kaynanam sadece bina silecegimizde geldi baktı gitti çarşı pazar veya başka işlerde kimseyi istemedim hastaneye her hafta gittiğim oldu cagirmadim bile bina iside eşim evde yoktu işi vardı kapıcı olduğumuz için mecburduk yoksa ben hiç cagirmiyorum eşimle ortak bakıyoruz o yapıyor ben bakıyorum ben yapıyorum o bakıyor işlerimi gece yapıyorum köklü temizlikte falan sağolsun komşum bakıyor evine götürüp  yoksa her işimi kendim yapıyorum 
(7,190 puan) tarafından
Soruyu tekrar okuyun isterseniz çünkü anlamamışsınız
0 oy
(2,872 puan) tarafından
Akrepe sormuşlar niye  sokuyorsun diye fıtratım böyle demiş yani diyeceğim o hesap kaynana,=Gizli  yuva bozucular 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,104 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nalankt (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 794 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rabiae (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 644 göst.