0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından
İkisinde de takipteyim 26 haftalik riskli gebelik geçiriyorum herseye hazırlıkli ol dediler sizce egemi şehir hastanesi mi çok kararsizim doğum için hangisini tercih ederdiniz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle ege şehir hep yeni mezun doktorlarla dolu oğlumun parmağı koptu şehir yakın diye gittik adamlar kahve icmeye gider gibi gevşek gevşek yürümeler sadece parmağın fotoğrafını çekip bi üstlerine göndermeler en son biz dikemeyiz egeye gıdın dediler egeye gittik hemen müdahale edildi 
tarafından
Nerde oturuyorsun sen canım
(307 puan) tarafından
Bayrakli canım ikiside yakin
tarafından
Aaaa hangi mahalle bende bayraklıdayim çaymahalle de
(307 puan) tarafından
Fuat edip bakside canım merkez caminin orda
tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Ege’ye sakına gitme kuzenim tüp bebek yaptırdı doğumda orda oldu kadın doğumdan sonra yer yok diye servise çıkamadı yoğun bakımda kaldı ordan taburcu oldu yoğun bakım kimse yanında kalamadı sezeryanlı haliyle o çocuğu çok zor kalkıp almış İzmirin neresindesin canım 
(307 puan) tarafından
Bayrakli canim
(3,154 puan) tarafından
Gaziemire yakın olsaydın nevvar salihe git derdim canım
(105 puan) tarafından
O hastanelere hiç gitmedim ama bende gaziemire gittik nevar salihe doktorum orda bebeğim iri burda küvet yok diye benide ya bucaya ya egeye göndermişti bende buca yakın diye oraya gitmek zorunda kaldım. Orası da iğrenç berbat bir yer orayi asla kimseye tavsiye etmem. Şimdi yine nevar salihe gidiyorum hem hastane güzel hem hemşireler hemde doktorum özellikle doktorum muhteşem ilgili alakalı
(307 puan) tarafından
Biliyorum o hastaneyi canım 5 sene önce orda oturuyorum çok yakında gidip geliyordum ama şimdi uzak teşekkür ederim
(3,154 puan) tarafından
Sda doktorun kim ay bende bucada doğum yaptım pişmanlık
(105 puan) tarafından
Ben mecbur kaldığım için oraya gittim izmire gelin geldim bilmiyordum bir yer arkadaşlar bana gaziemir nevar Salih hastanesinde Emrah karakaya var ona git demişlerdi ilk bebeğimle hep ona gittim. Eşim erkek doktor istemiyordu taki Emrah beyi görene kadar. Bebeğim iri küvez yok burda koyma durumu olabilir diye beni başka hastaneye gonderdi eşim de mecbur bucaya götürdü yakın diye orda doğum yaptım Gerçekten pişmanlık. Şuan yine hamileyim Emrah beye gidiyorum inşallah dogumum onda olacak sezeryan.
(3,154 puan) tarafından
Emrah ve nezahat çok iyi canım ben nezahate gidiyodum sezeryan günü verdi bebeğim 2 gün önce doğdu gece bucaya gitim hemşireler afederdin köpek gibi tepki veriyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
28 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde bernagezginci (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,797 soru

24,129,901 cevap

333,964 kullanıcı

...