0 oy
720 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar kaynanam köye gitti 20 günlüğüne görümcem oraya evleniuo düğünü olucak kayın babam burda kaldı iki gorumcemle gorumcelerim calisiyo kayın babam gorumcelerim yemeğe akşam hep bizdeler kaynanam giderken sana emanetler yemekleri falan dedi benim içime sinmiyodu zaten çok yararları dokunmadı bana ama mrcburluktan yemeğe alıyorum bugün annemler bana geldiler yazlığa gidicez sende gel bir haftalığına istiyosan dediler hem ziyarete geldiler hemde benide götürmek için ama bana bıraktılar sen bilirsin eşinle sıkıntı yasayacaksan gelme biz senin için istiyoruz dediler eşimle konuştum sen ne diyosan onu yaparım sıkıntı olucaksa sana gitmiyim dedim oda ben idare ederim babamlar kalacak öyle dedi bende sen nasıl idare ediyorsan babanlarda idare etsinler dedim oda ne istiyosan onu yap diyip trip atar gibi konuştu sonra isim var dedi kapattı sizce ne yapsam bir haftaligina gitsemmi eşim idare eder o sıkıntı etmez ama babasını kardeşlerini dusunuyo halbuki benim zorunluluğun yok ama benim başıma bıraktı kaynanam yemekleridir çamaşırları dur sizce siz olsaniz napardinjz

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye kendini bu kadar sıkıyorsun koca koca insanlar gelince yapsınlar yesinler kesinlikle git
-Reklam-
0 oy
(12,063 puan) tarafından
Koca koca insanlar Allah aşkına. Benim annem çalışıyor dedem ve babam evdelerdi. 70 yaşındaki adamla 55 yaşındaki adam fırın yemekleri sulu yemekler yapıyorlar hiç olmadı bi yumurta ekmekle karın doyar
0 oy
(2 puan) tarafından
Bak ben birlik oturuyorum bana güven ve git, kafanı dinle yarına bir gün bir olay olur seni tanımaz kimse yaptığın unutulur vazifenmiş gibi görürler, iyilik olarak görüp minnet eylemezler bu zamanlar bidaha gelmeyecek git tatilini yap ailen ile vakit geçir, hem eşin kendi ailesini düşünüyor sende kendini ve aileni düşün onlarla vakit geçir, böyle yapıp bir kenara atıp içinde birikirse daha sonra eşinle kavga edersin içinde ukte kalır boş ver 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,358 soru

24,097,842 cevap

332,207 kullanıcı

...