0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
 2 yaş kızımın ilk azı dişinde siyahlık var siyah nokta gibi iyice fırçaladım çıkmadı elimle dokundum bişey yok sanırım diş çürüğü bu yaşta ne yapılabilir? Ağrı vs yapar mı? 

4 Cevaplar

0 oy
(14,927 puan) tarafından
İlerlerse tabiki yapar düzenli fırçalayın doktora gösterin Derim bide yiyorsa abur cuburu kesin veya azaltin
(603 puan) tarafından
Doktora götürcem ama odaya girince bana yapışık bağırırak ağlamaya başlıyor:(
(603 puan) tarafından
Babası sürekli veriyor  kaç kere uyardım zararlı diyorum yok veriyordu yine şimdi aradım dedin dişi çürüyor boşver zaten süt dişleri çıkmıcak mı diyo kafayı yemek üzereyim
(14,927 puan) tarafından
Sut dışı atana kadar ağrı çekmeyecek mi bu çocuk özellikle sert şeker bende vermemeye gayret ediyorum bizde de k.peder var öyle allahtan kızım boşladı sekeri şeyi her şeyi yemiyor
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim kızımın da erken çürüdü azıları , kanal yapmak istedi dr ama yaptırmadı . Genetik olan bi durum dedi istediğin kadar da dikkat et yine de çürür dedi ki düzenli de fırçalarız 
(603 puan) tarafından
Ne oldu peki ağrı flan yapıyor mu
(1,330 puan) tarafından
Arada yapıyor ağrı şekerli şeyler tüketirse nadiren , ama bayağı siyahlık var bizde . Başlngıçta müdahale ederseniz ilerlemez belki bizimki kanallık olmuş mesela
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Evet canım kızımda öyle başladı 3 yaşında çekimler başladı 4 yaşında ameliyat oldu. Hala devam ediyor dış sorunları erkenden götür ki tedbirini al. Geçmiş olsun.
(603 puan) tarafından
Yaa korktum şimdi ağrı mı yapıyordu neden öyle oldu benm kız asla durmaz
0 oy
tarafından
Ay bende de aynı dert post yukarı 
(603 puan) tarafından
:((((((((

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yosi (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy