0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,832 puan) tarafından

image

image

kızlar kızım 27 aylık. Yatak almistk gündüz geldi. Tabi onunla beraber tartışma da beraberinde geldi.. odamız biraz küçük. Bende yatağı 1.5 kişilik secmistm . Orda iti duruyodu odada bu kadr büyük duracağını tahmin edemedim. Ben duvar kenarına koymak istiyorum kızım hem düşmesin diye hemde alan biraz olsun oynasn diye. Kaynanam da durmuş ortaya alın pencereden güneş geliyormuş ta başlığını mahvedermis. Eşim kaynanam gorumcem ortada kalsn diyor. E ortada olunca da zatenn alan kalmiyor . Esimde başlığın duvara dayalı olması lazm diyor... sizce duvar kenarı mı orta mi kızlar . Ha bide ortada olunca 3 parça hali almam lazm..

24 Cevaplar

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Yerinde olsam 3 tarafı kapansın diye ters çevirip çekmeceli dolabın oraya dibe dayardım. Görüntü önemli değil benim için valla. Çocuk düşmesin yataktan. Birde oyun alanı olsun. Oyun alanı ne kadar büyük çocuk için o kadar iyi bence.
-Reklam-
0 oy
(6,649 puan) tarafından
Duvar kenarı daha iyi bende kızımın yatağını öğle koydum hem daha güvenli yatıyor hemde oda daha geniş oluyor oda daralmıyor 
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Bence o girinti var ortaya koyduğunuzda duvara doğru dayasaniz eğer oraya sigiyorsa oraya sigmazsa camin onu degilde karsisina duvara cekmecenin oldugu yere koyun. Ama ortada olmamış odayi daraltmis 
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Ortada dursun kenarına koruma alsan güneş gerçekten mahfediyor 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 233 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 479 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.