0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
Sezeryan için buzluk hazırlığı yapmayı düşünüyorum 2 küçük çocuk olacak iş yapmam yemek yapmam zor olur şimdiden taze fasulye aldım yaptım koydum kuru fasulye var buzlukta başka napabilirim acaba kışa geliyo doğumum bide 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,550 puan) tarafından

Kıymalı pide içi hazırla fırına gönder bolca yapsınlar porsiyonluk şekilde parçalayıp buzluğunu at oradan çıkartır mikrodalgada ya da fırında ısıtıp yanına bir ayran koyar yedirirsin 

Kesinlikle birkaç poşet yaprak sarması lahana sarması börek çörek falan yap 

Barbunyanın tam vakti al taneleyip at dolabına çıkartıp pişirmek kolay olur yanına bir pilav uydurdun mu al sana akşam yemeği 
Pişirilecek şekilde hazırlanmış köfte yap ızgaralık ya da yemeklerin içine koymalık top top 

Mayalı poğaça falan da yapıp koymuştum ben sabah kahvaltılarında falan çıkartmıştım sigara böreği falan yani aklıma bunlar geliyor kuzum bu kadarını yapsam bile yardımı dokunur sana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Börek sarma falan da koyabilirsin
(294 puan) tarafından
Gelen olursa diye mi pişirmek için
tarafından
Kendine yap canım
(294 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
tarafından

Bende suan hazirlik yapiyorum sizede fikir olur yaprak sarma koydum börek koydum pogaca koydum patlican kızartıp koydum karniyarik icin tum tüm turlü kızartma icinde yuvarlak dilimli sekilde komposto icin visne koydum 

Buzluk dısindada biber patlican kurutuyorum kuru dolma için 

Atistirmalık cok tüketiyorsanız meyve kurutun çayın yanına vs elma kayısı erik hosaf icin aklimda bunlar vardi bunlari yaptim dogum sonrasi kolaylik olsun diye onun disinda bakliyatları haslayıp koyuyorlar ben o sekilde kullanmadim daha once bilmiyorum düsünürseniz yapabilirsiniz istege gore 

Sulu kofte yuvarlayıp koyabilirsiniz 
Normal kofte hazirlayıp koyabilirsiniz 
Mantı koyabilirsiniz 
Taze fasulye koyabilirsiniz 
0 oy
(825 puan) tarafından
Börek 

Yaprak sarma 

Kurabiye hamuru 

İçli köfte 

Dolmalık patlıcan / kabak / biber 

Poğaça