0 oy
2,021 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından

Doktor taburu etmiş ama gözlerinin içi normal mi sarılık bence hastaneye git diyorum da doktor bebeğin birşeyi yok demiş diyor 

image

55 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Hemen doktora sarılığı çok yüksek gibi duruyo
-Reklam-
+1 oy
(102 puan) tarafından
Gözlerinin içi bile sari çocuğun nasıl birseyi yok
+1 oy
(9,191 puan) tarafından
Evet sarılık var kızımda bu kadar bile değildi gözleri değer 20 çıkmıştı 
+1 oy
(4,755 puan) tarafından
Bacım sizce normal mi bu gözler 
(303 puan) tarafından
Ne biçim doktorlar anlamadım ki
(1,458 puan) tarafından
105 deildir ya 20,25 tır hiç öyle yüksek değer duymadim
(1,458 puan) tarafından
Kandaki bilirubin düzeyi aşırı yükselirse bebeğin beynine yerleşerek, motor ve zeka geriliğine neden olur. Sarılıklı bebeklerde kan değişimine karar verilirken kan bilirubin düzeyine bakılır. Eğer kandaki bilirubin düzeyi %20-25mg üzerine çıkarsa, bebeğin beyninin zarar görmemesi için kan değişimi yapılır.

Bak Google da aynı diyor 20,25
(303 puan) tarafından
Kuzenime yarın özele götür çocuğunu dedim inşallah kötü birşey çıkmaz ya o gözleri görünce kalk hemen git dedim gitti doktorlar da işte tekrar yollamış eve
(1,122 puan) tarafından
Götürsün acba 15mi demişlerdir 105 çok fazla rakam ki 15 bile yüksek bizmki 12de aldilar rabbim şifa versin ihmale gelmez beyin hasarına neden olur Allah korusun
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Sarılık tabi ki... Eğer kan testi alıp değere göre gönderdiyse bol bol emzirsin atlatır inşallah, yok test yapilmadiysa da götürsün hemen
(1,458 puan) tarafından
Bana uzman doktor bu sarılık değeri her saat farklı çıkabilir dedi benim kızım 17 idi 1,2 saat içinde 10 a düştü 9 ve altında olan değerlerde yatiş verilmiyor bu bebeğin değeri baya yüksek gibi
(4,034 puan) tarafından
Benim kızında böyle sarıydı değeri 10 çıkmıştı eve göndermişti iyi beslemeye çalış demişti ama değiştiğini bilmiyordum canım
(1,458 puan) tarafından
Benimki de kuvozde 10 çıktı en son dedi  bol bol emzir düşer daha
2 ay sarilikla gezdik parka götürdüm cocuklari bebek arabasında kızımı gören hastaneye götür derdi
Uzamış sarılık çabuk geçmedi
(4,034 puan) tarafından
Yani evet bizimkide öyle hemen geçmedi özellikle ten rengi olarak ama çok şükür yatış yapmadan atlattık
0 oy
(6,729 puan) tarafından
Var bence ölctursun bir sık sık emzirsin sutu yetmezse mama takviyesi yapsın
0 oy
(316 puan) tarafından
Sapsarı acilen götürün 
0 oy
(16,779 puan) tarafından
Cildinde o kadar belli değil ama gözlerinin bu kadar olması normal değil. Sarılık çok yüksekken bile bu kadar değildi benimklerde. 
0 oy
(1,237 puan) tarafından
Gözleri sapsarı olmuş. Götürsünler hemej normal değil 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Rabbim anali babali buyutsun , sarilik var , doktora gitsin lutfen bol bol emzirsin 
0 oy
tarafından
Çok belli sarılık var canım 
0 oy
(14,507 puan) tarafından
Bence Dr a gidin. 
0 oy
(3,405 puan) tarafından
Bizim biraz yüksekti tedavilik değildi ama doktor bir sonraki kontrolünde göbeğine bakıcam. Artık 15 günden sonra bitmesi lazım sarılığın ama gözlerinde bir süre kalabilir ona bakmıcam demişti. Birde önemli olan tahlillerindeki değer. Gözle bakıp sarılık diyemeyiz. Benim oğluma hemşire bile sarılığı var hala demişti ama çocuk doktoru tamam bitti demişti. Gözlerinde en son geçiyormuş çünkü. Yinede gidebilirler tabi iyi bir çocuk doktoruna 
0 oy
(13,993 puan) tarafından
Gözlerınden anlaşılıyo zaten hemen götürsünler
0 oy
(3,273 puan) tarafından
Başka doktora gidin Allah aşkına sapsarı çocugun gözleri 
0 oy
tarafından
Ben sarılık oldum diye bağırıyor bebek resmen. Acilen doktora götürün bol bol emzirsin kuzenin o arada
(303 puan) tarafından
Laf anlamıyor ki
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Hemen götürün acile doktora çocuğun sarılığı gözlerine geçmiş, ayrıca 2 saatte bir beslesin mutlaka bekletmeyin cocugu
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Acil götürün çok belli gözlerinden allah vermesin bişey olur 
0 oy
(702 puan) tarafından
Siz delimisiniz neyi bekliyorsunuz el kadar bebeyi mahvetmeyimi kaynanasini bosversin esi nerde bu kizin 
0 oy
(831 puan) tarafından
Kaç günlük bebek maşallah Allah analı babalı büyütsün gözlerinin içinden hariç göz altları teni bile sarı doktora goturmelisiniz bol bol besleyin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 394 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 406 göst.
0 oy
7 cevap 396 göst.
16 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 593 göst.

Kategoriler

1,462,031 soru

23,966,440 cevap

325,863 kullanıcı

...