0 oy
655 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

İlk önce resimden rahatsız olanlardan özür dilerim. Gülelim diye paylaştım :D

Dün annem ve kaynanamgil bize geldiler yılbaşını birlikte geçirelim diye sabahtan wc temizleyim dedim. Nasil yuklendiysem ortadan ikiye kırıldı sapı elimde kaldi. Resmini çekip eşime gösterdiğimde ise gücün nasıl yetti hayatım gerçekten korkmaya başladım senden dedi sakayla vurunca bile kızartıyorsun kolumu dedi . Dedim beni sinir etme kafanda da kırarım dedim yaparsın sen o ışık(göz) var sende dedi 

Adamın gözü korktu benden.

Birazda onlar bizden korksun :D

Yaşasın kötülük hahytt ;)

4 Cevaplar

+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Bıze ne ya ne sacma aranızdakı konusma bu
tarafından
Sana göre öyledir sayfamda gezinmek zorunda değilsin
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
☺️☺️sahi gucun nasil yetti kirmaya
tarafından
Hafif sararmis gibiydi fayans biraz bastiriyim dedim cat etti öne gidip geldim kafa üstü dusecektm az kalsın :))
0 oy
tarafından
Immmm bende bir kere sinirlendigimde bardak kirmistim  ama oyle firlatarak degil elimle :)))))))
tarafından
Arada yapmak iyi oluo erkekler bizi güçsüz bisey zannedip biseye bnzetemiyorlar sanirim :))
0 oy
tarafından
HahahahaHahahah :D tirsak deseydin :D iyiki dusmemissin ileri geri yapmissindir :D
tarafından
Yok canım hamile degilim denemiyorum bile :)
tarafından
Aaa yanlış hatirladim o zaman kusura bakma
tarafından
Sorun değil canim hamile degilim ama sohbet icin burdayım . Sohbette fazla olmuyor burda gördüğün gibi :)
tarafından
Takma arada insanın sinirleriyle oynuyorlar ama :D
tarafından
Aynen canım ne zaman bisey paylassam muhakkak linc ediliyorum sonra admin susturuyor :))

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 4,157 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123gg (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 613 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Seacolour (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,397 soru

24,098,380 cevap

332,229 kullanıcı

...