0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 27 aylık yeğenim üç buçuk yaşında Hira en baştan beri teyzesini onunla paylaşmıyordu şimdi birlikte oynuyorlar ama kızım hala ona karşı tutumunu değiştirmedi hem çok seviyor hemde ona karşı agresif çok sosyal bir çocuk sokakta gördüğü çocuklara bile sarılmak için kucak açar herşeyini paylaşır ama birtek yeğenime karşı çocuğumu taniyamiyorum içinden bir canavar çıkıyor sanki isirmalar sikmalar ya ceza veriyorum anlamıyor güzelce anlatıyorm anlamıyor başka çocuklarla böyle iletişim kuruyor doktor desteği almayı düşünecem bilmiyorum Suan yine almam gerekir mi ama normal zamanda asla şiddet yanlısı değil hatta birkaç bebekten dayak yiyip oturduğu oldu ben bu durumla nasıl başa çıkabilirim sebebi ne olabilir bu tavrının yazık diğeride canım artık gorusturmek istemiyorum kızım yüzünden sürekli ona uyarı verip bağıran bir anne de olmak istemiyorum çocuğu kişiye göre bu şekilde davranan var mı ? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahhh yaa bak sen kuzuya kardeşine nasil davranıyor peki 
tarafından
Canım kardeşine öyle davranmıyor hickimseye öyle yapmıyor daha doğrusu
-Reklam-
0 oy
(6,426 puan) tarafından
Benim büyük kızımda aynı sorunu yaşadık. Bir süre sonra iletişim kurmaya başlayınca bıraktı. Ben de çok ceza verdim ama teyzesini çok seven bir çocuk olduğu için paylaşamadı teyzesini. Bir süre sonra kabullendi kuzenini ama yeğenim de az çok şiddet gördü. Şimdi 14 13 yaşında çok sıkı arkadaş sırdaşlar. Drluk bir şey yok. Sadece yanlarında olup onlar ile oyun oynamak. Sonra düzen oturur korkmayın 
tarafından
İnşallah çok canımı sıkmaya başladı bu durum
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Siz her zaman güzelce anlatmaya rol model olmaya çalışın bu normal bir durum teyzesini çok sevdiği için kıskanıyordur. Görüştürmemek bir çözüm değil büyüdükçe düzelecektir 
0 oy
tarafından
Canım merhabalar yeni gördüm ama ben dünde kardeşim gül vardı çocuklar yine bildiğin gibi tartısı benimki dövdü baya hemde ben oğlanı çektim kuardesim kızını v gittiler sorun yaşanmadı elhamdülillah sonra ben onun teyzesiyim hediye verdim yiyecek verdim oğlumu uyardım sert bir dille yapma oda seni. Kardeşin tamammi oğlum bebek ağlıyor öyle yapınca dedim ve kardeşime kusura bakma çocuk ne yapayım dedim ne kusuru dedi kapandı konu 

Canım ben gitmiyorum ama gelen olursa başım gözüm üstüne sende mesafe köy ozaman her çocuk birbirini sevmiyor malesef 
tarafından
Bende gitmiyorum arıyorlar işte çocuklar birbirini istiyor diye ablamda bişey demiyor kadın ama yazık yani
tarafından
Boşver canım briaz mesafe iyidir de çekil gelitse gelir ben öyle dedim açıkçası

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 264 göst.
29 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Merve turgut (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 153 göst.
+1 oy
6 cevap 368 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nidamsenam (685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,902 soru

24,175,578 cevap

336,098 kullanıcı