0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından
Çok zor açılıyor doğru dürüst bi şeye girmiyor tek sorun bende mi acaba yorumlar falan 10 dk bekleyince ancak açılıyor çok yavaş

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
kız Günaydın :) kapattılar instagramı :) 
(303 puan) tarafından
Yaa niye bilmiyordum ben
tarafından
hamasın fotosunu paylaşanların gönderilerini kaldırıyormuş herhalde sanırım bundan kapattılar en fazla 2-3 güne açarlar
(56 puan) tarafından
Yok öyle bir şey anayasa mahkemesinin sayfasını hacklemişler arkadaşlar haber kanalı açın izleyin lütfen
tarafından
hackleme değil anasaya hükümetle ters düşen karat aldı onun da sitesi kapalı şu an
(56 puan) tarafından
Bu da bir hackleme canım işte  . Resmen yönetim kuzey Kore ye dönüyor ya çıldırıyorum mesela şu an sadece cumhur  başkanı giriyor instagrama
tarafından
hackleme demeyelim ben ne istersem o olur diyelim biz ona:))
(56 puan) tarafından
Sonumuz hayır olsun gerçekten artık
tarafından
benim pek umudum yok herkes halinden memnun
tarafından
Gerçekten çokmu lazım sosyal MEDYA platformları keşke hepsi kapatilsa
(56 puan) tarafından
Hangi çağda yaşıyoruz ki kapatılsın sen kullanmak istemezsin kullanma oradan bir sürü çocuk bir sürü aile seslerini duyuruyor sosyal medya sayesinde suçlular bulunuyor teknolojının zararı kadar yararı da var
tarafından
Tabi orasıda var haklısın ama bugün gün boyu gereksiz story atmak için üzülen insanlar gördüm sinirlerim bozuldu
tarafından
şu an baya milletin kazanç kapısı. millet ürün üretiyor satıyor, bağış kampanyaları yapılıyor. kitlesel tepki konuluyor. çok yönlü bir platform. haliyle iyi kullanan olduğu kadar kötü kullanan da var ama kurunun yanında yaş da yanmamalı
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Instagram hakkin rahmetine kavustu bacim:)) ölmüş  kisi niyetine elfatihaaaaa
(303 puan) tarafından
Yaa tamamen mi bi süreliğine mi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 383 göst.
0 oy
4 cevap 269 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu