0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Çoğu insan genellikle kibarlık olsun diye karşısındakinin yaşından küçük gösterdiğini söyler. Tuhaf bir soru gibi gelebilir ama gerçekte kaç yaşında gösterdiğinizi anlamanın bir yolu var mı sizce? sanırım insan ne kadar yaşı ilerlese de daha genç gösterdiğini düşünme eğiliminde. gerçeği nasıl anlarız, yorumlarınızı bekliyorum

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Minyon tipli insanlar yaşını göstermez ben 25 yaşındayım ama görenler asla inanmaz 25 olduğuma  annem 45 yaşında 38 39 görünüyor mesela 
-Reklam-
0 oy
tarafından

tekrardan üniversiteye başlamıştım 30umda. 18likler yanımdayken baya iyi anladım yaşımı:)

0 oy
(2,921 puan) tarafından
Valla canm bazi insanlar gervekten ama yaslandikca genclesiyor sanki.yani bu bi gercek bendw 30 yasindayim ama sitledgm zaman sok oluyorlar inanmiyorlar.3cocugum var mesela kizim oglum dedigmde sasiriyorlr sen kac yasindasnkj acaba diyorlar.yani bunu anlayamazsnki kac yasinda oldgnu.bu gorunsle alakali bi durum kimisjde cok buyuk duruyor yasina gore.
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Bazı insanlar gerçekten küçük gosterıyor mesela ben ı kım görse küçük gosterıyorsun der geçen parkta bı kadın bana dıyo yaşın kackı ıkıncıye hamılesın 27dedım kadın çok sasırdı. 
0 oy
(5,151 puan) tarafından

Yaşınızı söylediğinizde büyük tepkiler. Hiç göstermiyorsun demek yerine daha büyük şoka girmiş gibi:D

Göstermiyorsunu herkese söyleyebiliyorlar çünkü. 

Ben de öyleydim ama hamileliklerden sonra yüzümde lekeler çıktı güneş lekesi gibi. Geçmiyor da. Baya baya yaşımı gösteriyorum artık. Yüz çizgilerinden değil de bu lekelerden olması çok sinir bozucu:(

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Benim kauınvalidem hem çok hoş hem de minyon biri yüzü falan yaşını göstermiyor bir de kimse baabaanne olduğuna inanmaz gerçekten de öyle 35-40 arası gösteriyor ama yaşı 48 ve kayınvalidemin kopyasıyım görümcem bile benzemiyor annesine benim kadar 
0 oy
tarafından

Mesela şöyle yapalım ben bı fotomu koyayım sen tahmin et benim yaşımı 

image

(3,549 puan) tarafından
Valla ne görüyorsam onu yazcam ama alınmak gücenmek yok post sahibi değilim bu arada 29 30 falan gösteriyorsun
tarafından
Değil bebgim 38 yaşındayım yanımdaki oğlum,:)))))
(3,549 puan) tarafından
Hiç gösteremiyorsun o zaman kuzum ne güzel işte
tarafından
Ama yüz hatlarimdan az da olsa belli kuzum yaşım fizik olarak küçük gözüküyorum
tarafından
yanindaki kocan sandim ve kocan senden kucuk gösteriyo diyecektim :D gercekten bu fotografta 29 30 gosteriyorsun
(4,586 puan) tarafından
Bende 40 diyecektim tam:)
tarafından
29 gösteriyorsunuz ve yanınızdakini eşiniz sandım..
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bana da hep küçük gösterdiğimi söylerler. Minyonum :) yalan mıydı hepsi yoksa? Geçende annemin bir arkadaşı ile karşılaştık. Annem dedi hamile olan kızım bu, gebeliği çok zor geçiyor. Kadın diyor ki derdin neydi de erkenden evlendin ki? Dedim abla ben 28 yaşındayım. 26 yaşında evlendim :)) 
0 oy
(5,762 puan) tarafından
Valla ben yasitlarima bakarak daha genc gorundugumu anliyorum :) minyonsan, yuzunde fazla deforme yoksa ve kilolu degilsen genc gorunuyosun.
0 oy
tarafından
Ben 2. Üniversiteyi okurken doçent hocanın sen buraya nasıl girdin liselilerin buraya girmeyi yasak demesiyle anlamıştım ben çok ufak gösterdiğmi
tarafından
Şuan 30 yaşında 2 çocuk annesiyim hastanede filan beni gören bana acıyor ahh kuzum çok erken evlenmişsin kıyamam diye :D
0 oy
(18,483 puan) tarafından
Hayat şartları, giyim tarzı yaşanmışliklar vs insanin dış görünüşünü etkiliyor tabi. Mesela ben 25 yaşındayım yaşındayım kimi yaşını gösteriyorsun der kimi büyük gösteriyorsun der. Geçenlerde görümcemin damadı 25 yaşında olduğumu duyunca şaşırdı ben seni 45 sanıyordum dedi yuh dedim o kadar da değil yani..30 desen anlarım da 45 ne dedim. Annem annem 48 yaşında ama gören benim Ablam sanıyor annem olduğuna inanmıyorlar. 
0 oy
tarafından
ben yasimi soyledigimde sasiriyolar direkt kucuk gosteriyosun diyolar minyon oldugum icin her zaman duydugum bir sey. 16 17 yasindaki kizlar benden buyuk duruyor bazilari cok uzun boylu ve iri oldugu icin en az 25 var diyoeum
0 oy
(6,647 puan) tarafından
Ben bu ay 43 olucam nasipse her gören 35 zannediyor kardeşim var onu ablam zannediyor lar minyon biriyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
15 cevap 482 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (6,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,098 soru

24,081,965 cevap

331,251 kullanıcı

...