0 oy
617 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (191 puan) tarafından
Magnet siparişim geldi eşim beğenmedim dedi şaşırdım bende hiç ağzımı açmadım neye şaşırdın ben senin annen gibi parayı verdirip kocasına ses mi çıkarmıcam dedi ben halbuki sordum sende bak magnet ama kafamda model belli dedim ben yinede kafama göre iş yapmadım fikrini aldım onun ama bunu istiyorum ben dedim beni ağlatana kadar hakaretler etti 

11 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından

image

kkkkkkkkkkkkkkol bu
(980 puan) tarafından
Erkek islevsellik ara bu sadece sacma sus olarak gelir gozune mesela gazoz kapagi acacakli magnetler var o olsa boyle yapmazdi ya da sekerli bir sey adam ipe boş para verdim gozuyle bakiyor yani
(1,226 puan) tarafından
Ben çok beğendim sağlıkla büyüsün evladınız gerçekten çok hoş
(191 puan) tarafından
Ben açacaklı magnet li şeyleri bir yaş doğum gününde düşünüyorum ben sadece bunu aile arasında dağıtıcam
(980 puan) tarafından
Bunlar cok moda ama erkeklerin bakis acisina gore gereksiz bos bana kalirsa guzel yani
(1,226 puan) tarafından
İyi yapmışsınız huzurla büyüsün evladınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erkegın magnetle işi ne ya? Tamamen karısmak ıcın karışmış annen gıbı rahat para harcayıp benım baban gıbı susacağımı mı bekledın demesınden belli yani bu net. 

Adam olan öyle yapar karısının harcadıgı paraya laf etmez der sustururdum ben
(191 puan) tarafından
Çok mantıklı hiç aklıma gelmedi neye uğradığımı şaşırdım bende dedim ki senin annen babana konuşcak olsam çok şey derim bak susuyorum saygısz değilim sen gibi dedim
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Annen ne alaka? Sırf o lafı edebilmek icin konuşmuş. Ben eşime asla yaptırıyorum falan demedim. Geldi gösterdim. Erkek ne karışır. 
(191 puan) tarafından
Çok kötü oldum ya anlatamam
(191 puan) tarafından
Benim zevkime bna herşeyime hakaret ben beğenmişim önemli olan o zaten
(2,923 puan) tarafından
Nerden nereye laf getirmiş. Terbiyesiz.
0 oy
tarafından
Hiç takma canım sanane de geç git 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ne sacma adammıs o ya. Benım eşim hic bişeyime karısmaz 
(191 puan) tarafından
Ailem destek çıkmazsa üstünede benim annem eşimi arayıp beni kötülerse oda hayatında ona mecbur olduğumu bilip bunu yapar malesef
(9,920 puan) tarafından
Ah canım benim kendi kendini sen koru sen bıl değerini. Senın fıkrını de aldım tek başıma karar vermedim ben beğendim bu senin sorunun de geç hiç üzülme bile
(191 puan) tarafından
Bende yılardır kendimi korumaya çalışıyorum benim annem narsistt Bi yandan onla savaş veriyorum imtihanım çok büyük öteki dünyada rahat edecem biliyorum
0 oy
(6,608 puan) tarafından
Erkekler böyle bayan işlerine karışıyor deli oluyorum sen kendi isinle ugrasssana adam ne işin var böyle şeylerle tövbe 
(191 puan) tarafından
İnsanlara altından magnet ver yine konuşur bide ben şuan güncel modelden seçtim ben beğendim önemlisi o demi
(6,608 puan) tarafından
Tabiki öyle cnm  Allah yardımcın olsun
0 oy
(23,050 puan) tarafından
Beğenmeyebilir ama adam olsa beğenmese bile fikrini kibarca insanca söyler 
0 oy
tarafından
Annen ne alaka magneti nssil annene bağladı 
0 oy
(4,053 puan) tarafından
Beğenmemesini çok kafaya takmam da niye bunu açıklarken anneni babanı katıyor işin içine. Terbiyesizlik yaptığı. Onun üstüne vazife mi annene laf söylüyor. Saygısız. Aile terbiyesi almayınca demek ki insan böyle oluyor. 
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Ben çok beğendim sıkma canını 
0 oy
tarafından
Erkekler maalesef dinlemiyor biz konulurken çok yaşıyorum beraber karar veriyoruz sipariş veriyoum sipariş geldiği gün bu ne diyor anlatıyorum rüya ı gördğn benimle konuşmadı diyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 237 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 540 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 730 göst.
0 oy
12 cevap 734 göst.

Kategoriler