0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen bayram hep kendi ailesi ile vakit geçirdik kız kardeşinin koca tarafına yemeğe falan götürdü beni kız kardeşi çağırmış oturduk neyse o gün eve dönerken bu bayram çok güzel geçti diyor . Benim ailemle hiç vakit geçirmek istemez gelse bile yabani gibi davranır onlara ama kendi ailesinin yanında sevinç delisi burası cennet falan der bahçeleri var bağ derler bir iki ceviz ağacı var cennette hiisediyorum kendimi der benim ailem her Bayram pikniğe gider hiç gidelim demez kendi ailesinin yanına götürür kız kardeşigille takılır siz olsanız ne tepkiniz olur evlenince hep kıymete biniyorlar 

10 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
Bayramin ustunden cok vakit gecti ama şöyle  soyleyim 

Sen kendi ailene git o kendi ailesine madem oyle davraniyorsa
tarafından
Her sene bayram geliyor öyle yapacağım olmadi ya
-Reklam-
0 oy
(119 puan) tarafından
Aynisinin fazlasi başımda inanki kardeşim ne zaman kendi aileme gitsem oda senede bir görürüm mutlaka burnumdan getirir ailemle geçirdiğim vakit mutlaka zehir olur yabani domuz gibi olur asla onlara samimi olmaz ama kendi ailesinde sevincten ölür .babam hasta mesela yanina senede bir gittiğimde 2 gün fazla kalmak isterim mutlaka zehir eder kendi gitmez banada karışır neler neler ....
tarafından
Offf çok kötü bir durum bende hep ayıp olur akrabalarıma diye beni istemediğim yere sürür varya hiçbiri de buna değer vermez. Benim annem hep baklava falan yapardı artık sevmiyor o da soğudu bana yaptıklarından sonra mesafeli hepsi eşime
0 oy
(5,432 puan) tarafından
O ailesinin yannnda siz ailenizin yanında vakit geçirin madem  sizin aile ile vakit geçirmiyor sizde onu. Ailesi ile vakit geçirmek zorunda değilsiniz 
0 oy
(237 puan) tarafından
sende onun ailesine gittiğinde eşin senın ailene nasıl davranıyorsa öle davran ora cennette annenın orası neymiş aklınca burda daha mutluyum pozumu kesiyor sende kendi ailende oyle yap
tarafından
Evet kıymete bindi çöl bahçeleri evleri
0 oy
(23,599 puan) tarafından
Onun ailesinde onun senin ailende davrandığı gibi davran
tarafından
Kavga çıkıyor cennet orası sus
(23,599 puan) tarafından
Bana da bizim oralar öyle geliyor çünkü orada doğdum büyüdüm orada var oldum sevdiğim beni seven insanlar orada de
(237 puan) tarafından
:)))tövbee yarabbi bayarım valla adamı anasına gelince cennet anasında kalsın ozaman temelli
0 oy
tarafından
İslami olarak onun ailesine karşı hiçbir sorumluluğun yok güzelim ancak kendi ailene karşı var. VE BUNA KOCANIN ENGEL OLMA HAKKI YOK.

Normalde kocanın izin vermediği kimselere gidemez ve evine alamazsın, bu kuraldır. Ancak izin konusunda anne babamı görmek istiyorum diye bir izne ihtiyacın yok, sana izin vermiyorsa izinsiz habersiz de çıkabilirsin. Nasıl böyle bir şey yaparsın derse haddini bil sen Allahın buyruğuna karşı mı geliyorsun diye paylarsın.

Evet koca hakkı çok büyüktür ama o da senin haklarını sana iade etmek zorunda.
tarafından
Kadın hakkı ne olacak ya yeter kadinlarin ezildiği
tarafından
İşte seni oraya götürmek konusunda bir mecburiyete maruz bırakamaz.
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Esimi karsima alir guzelce konusurdm esit bir sekilde ailelerle vakit gecirmek istedginj dile getirrdim ama yok laftan anlamiyor ve hala kendj ailesini ustun tutup izin gununu sadece onlarda gecirmek istiyorsa ozman sen kendi ailene ben kendi aileme bukadar basit.brnm kocamin ailesi benm ailemden ustun degildir asla.ha kendj ailemde keza oyle ama esitlik yoksa ezdiremem kendj ailemi kusura bakmasin.
0 oy
(24,691 puan) tarafından
Gitmiyosa yapacak bişey yok ama sen aileni ihmal etme bence
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Benim ailemel zaman gecirmiyor yüzü gülmüyorsa bir sebepte yokken ailesine aynı yaparim baktım olmuyormu hadi herkes kendi ailesine derim
0 oy
(747 puan) tarafından
Biz once annesine gideriz gorumcem de oraya gelir cunku bize yakin olan onlar benim ailem koyde oturuyor kaynanada kahvaltı yapip biraz otururuz esim kendisi kalkalim der ben demem bile sonra aksam yatana kadar köydeyiz hatta planimiz yoksa bile koyde kaliriz bir iki gun Allah razi olsun bir gun kotu biseyini duymadim görmedim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 515 göst.
7 Aralık 2019 Diğer kategorisinde MELTEM ❤ (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 693 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Canan Karatay (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 443 göst.
2 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gzlgnlr (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 541 göst.