0 oy
119 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
3 yaş kızım her şeye ağlıyor hatta bazen öyle bir ağlıyor ki dışarda evde görenler bu çocuğa ne yapıyorlar der..Eylül de kreşe başlayacak ama bu zamana kadar çalıştığım için ailem baktı biraz şımarık yetişti tabi biliyorum etkisi var ama düzelir mi nasıl düzelir bu durum çok moralim bozuluyor artık..

3 Cevaplar

0 oy
(1,064 puan) tarafından
4 buçuk yaş benimki kardeşime yatılı misafirliğe geldim pişman oldum sabah geri dönecem. Parka gittik geri dönerken yıktı ortalığı yolda gören Allah yardım etsin dedi hem bağırıyor hem çığlık hem yere yatıyor hem elimi ısırıyor sinirimden ağladım. Benimkide eşim yüzünden oldu hayır dedim o evet dedi çocuk sınır bilmez oldu. Eve gidince onada çatacam artık tükendim. Evden çıkamıyorum bunalıma girecem
(384 puan) tarafından
Belirli kişiler sınırları esnetince sonuçlarını çekiyoruz:/
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Gayet normal. Benim oğlum da 3 yaşında ve bu aralar herşeye ağlıyor. Geçici bir süreç biraz sabırlı olmak gerekiyor :) 
(384 puan) tarafından
Bilmiyorum her çocuk öyle değil gibi dışarda da çocuklu aileler bile ilk defa ağlayan çocuk görmüş gibi bakıyor bazen onlar da tuhaf geliyor bana
0 oy
(5,366 puan) tarafından

Tamda benim kızımı anlatmışsınız 3 yaşına girecek eylülde ve her şeye ağlayan bir çocuk. Kardeşi ağlıyor diye gelip bana ağlayarak bebek ağlıyor diyor, burnu aktı masadaki peçeteyle silecektim hayır onunla değil başka al diye ağlıyor kısaca kaba bi tabir var ya her boka ağlayan işte o benim kızım :)

(384 puan) tarafından
Niye böyleler ya daha zor böyle onlar için de halbuki:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
22 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
6 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,493,191 soru