0 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde (3,641 puan) tarafından
Ya kızlar bebek arabası araştırıyorum fakat acaba pusette alsam mı diye düşünüyorum bu sefer alsam sadece hastaneden çıkarken kullanırım sonra nerde kullanıcam kış çocugu olmuş olacak zaten sizce gerekli mi değil mi? 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben fayda gördüm mutfağa yemek yapmaya giderdim kızımı pusete koyardım eline çıngırak verirdim oynardı ben işimi yapardım banyo yapmam gerekirdi pusete koyardım yapardım bütün işimi böyle hallettim bebek arabasini ilk 6 ay sevmedi o yüzden dışarı çıkınca puseti götürdüm kış bebesi olduğu için gittiğim evlerde pusete oturttum kızımı arabada giderken pusete koyardım ben baya fayda gördüm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
surekli araba kullaniyorsaniz gerekli ve cok ise yarar hic zorlanmazsin. ama ben mesela ayda yilda bi arabayla cikiyorum o yuzden gerek duymadim
(3,641 puan) tarafından
Arabamız yok canım zaten kışın da pek bir yere gidilmiyor
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bende almadım. Onu elimde taşımak yorar diye almak istemedim. Yorumlara bakınca alsam mı acaba diye düşünüyorum şimdi. 
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Ben pusetli bebek arabası aldım puset benim için gerekli araç olsun olmasın 
0 oy
(5,786 puan) tarafından
Ilk cocugumda travel almistim onun puseti vardi ama sattim 5. Ayda, baston almistim. Ikinci oglumda direk kabin boy bebek arabasi kullandim. Bence gerekli degil. He araban varsa belki ama bizim var yine de gerek gormedim. 
0 oy
tarafından
Ben ikizlerim için aldım normal arabada emniyet kemeriyle oto koltugu yapabilmek icin diger turlu iki bebek olacagi icin allah nasib ederse sıkıntı olurdu sizde o sekikde kullanabilirsiniz eger alırsanız onun dısinda zaten cok bir kullanım alanı yok hastane cikısında kullaniliyor genellikle 
0 oy
(702 puan) tarafından
Benim bebek arabamin kendinden vardi valla cok iyi oldu mutfakta vs yemek yaparken hep yanima aldim
0 oy
(233 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumda almadım canım. 2.de de almayı düşünmüyorum. 
0 oy
tarafından
Hem araba, hem ev içinde çok rahatlık. Benimki pusetten inmezdi, onda hafifçe sallanmadan uyumazdı. Çok yatarsa ağlardı o yüzden hafif dik olduğu için pusete koyar evde yanımda gezdirirdim. Çok kolaylık resmen elim ayağım.
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Eğer araba yoksa  kesinlikle gerekli değil, tam yatan yenidogan itibaren kullanılan iki yönlü bebek arabası tüm isini görür.
(3,641 puan) tarafından
Arabam yok canım bir de kış bebeği olacak zaten haklısın

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 523 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 5,880 göst.
11 Şubat 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşkımızın meyvesi♥️ (3,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 276 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 435 göst.
5 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,700 cevap

331,536 kullanıcı

...