0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından

Kızlar dün doğum yaptım bebekte hiç birşey yoktu yurtdışında doğum yaptım her neyse kan aldılar dediler kanda bir hücremi ne beyaz bir hücre den mi ne bahsettiler onun değeri az çıkmış bebek gayet saglıklıymış ama onun neden az çıktığını ve sebebini bulmaları lazımmış çünkü o madde az çıkarsa ilerde yada simdikanama olsa burnu bile kanasa durmaya bilirmiş kanama ile ilgiliymiş içten dıştan olan bugün baklavalar hala düşmeye dewamm mi ediyor ediyorsa sebebi ne ve tedavisi gayet iyi sağlıklı felan diyor başına geln varmı :(

1 cevap

0 oy
(346 puan) tarafından
Böyle hastalar varmış canım ama inşallah senin bebeğinde yoktur. Kanın pıhtılaşmasını sağlayan bir hücre görevini mi yerine getirmiyormuş yoksa yok muymuş ne tam hatırlamıyorum (lisede dersini görmüştüm)ama pıhtılaşma olmayınca da kanama durmuyormuş. Sanırım doktorların bahsettiği beyaz kan hücresi olabilir. Rabbim korktuğunuza uğratmasın,tez vakitte hayırla sonuçlansın inşallah canım . Allah şifa versin derdi her neyse de. (Amin)
(88 puan) tarafından
Şimdi adını öğrendim
(346 puan) tarafından
Tekrar görüştünüz mü doktorla ? Ne diyolar ?
(88 puan) tarafından
Evet şimdi görüştüm değerleri biraz da olsa düzene girmiş yarın toplantı yapıp doncekler yani düşmeye devam etmiyor az da olsa düzeliyor
(346 puan) tarafından
Maşallah maşallah,Allah sağlık sıhhat versin bebişe,hayırlı ömür versin inşallah :)
(88 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim inşallah sabaha güzel haber ile bebeğimi alırım evime dönerim :(
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,302 soru

24,413,155 cevap

351,089 kullanıcı

...