0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yedinizmi yemekleri icildimi çaylar kahveler neler yapıyorsunuz 

Ben bugün baya yoruldum öğleye kadar hastanede işlemlerimi yaptırdım öğleden sonra çarşıya çıktım baya yoruldum 3 saat kadar uyumuşum şimdi ayilmaya çalışıyorum beynim kazan gibi haftaya Çarşamba  mide ve bağırsaktaki stend kontrol edilip alınacak inşallah Ufak bir operasyonum var inşallah güzel geçer yatırmak zorunda kalmazlar

BU CİCİ BEBEYİ BEBEĞİNE ÇOCUĞUNA VERENLER NASIL VERİYORSUNUZ AŞIRI DERECEDE ŞEKERLİ YERKEN BENİM BİLE MİDEM KALKIYOR :'( EEE NİYE YİYON DİYENLER OLACAKTIR ŞEKERİM 45 LERDE VE KİLO ALMAM İÇİN DOKTOR GÜNDE BİR PAKET YEMEYE ÇALIŞ DEDİ KİLO YAPIYORMUŞ 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şimdiden geçmiş olsun diyelim  inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun 

Ben bugün evdeydim babamlar kahvaltıya  geldi sonra evi sil supurdum çocukla uğraş yemek derken akşam oldu simdk çocuğu dondurma yemeye cikardik
-Reklam-
0 oy
(10,022 puan) tarafından
Çekirdek cıtlıyom bende
0 oy
(7,478 puan) tarafından

Heeeyyy Çek ellerini cicinin üzerinden8-) o paket benim adamım :D

(7,478 puan) tarafından
Bu arada gecmiş olsun inşallah Allah ım sağlıkla evine döndürür.
0 oy
tarafından
Bugün inat etti benim kız yemek yemedi bende uzandım anneme dedim sen bak ben yoruldum diye
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Afiyet olsun şifa olsun canım benim eşim bi yere kalorifer kazanı bakmaya gitti onu bekliyorum yemek için kiza yedirdim bisiler şimdi oturuyoruz  :)

0 oy
(825 puan) tarafından
Bende kilo almak için cicibebe yemiştim bir ara. Şeker hastası olcam diye korkup bıraktım. Aşırı aşırı şekerli 

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,952 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 364 göst.
16 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 499 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,566 soru

24,171,373 cevap

335,882 kullanıcı

...