0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
2300 doğdu 13 günlük ama hala çok uyuyo uyandığında memeyi tutunca çabuk yoruluyor hemen doyamadan bırakıyor tekrar uykuya geçiyor bende sağıp biberonla vermeye çalışıyorum ne yapmalıyım tecrübeli anneler kafayı yicem

4 Cevaplar

0 oy
(15,063 puan) tarafından
Evin sıcaklığı falan nası Osman bey ev sıcaksa yenidoğan bebekler ondan da uyurlar demişti 
(13 puan) tarafından
Klima açık 23 derecede serin ortam ama
(1,463 puan) tarafından
Hangi Osman bey kızzzz
(15,063 puan) tarafından
osman gónúlal var ya doktor :)
(1,463 puan) tarafından
Doğum yaptınmı☺️
(15,063 puan) tarafından
yaptim postuma baksana ☺
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Benim iki aylık oldu Minnoş bende aynı yöntemi uyguluyorum yoksa aç kalır kilo alamaz
(13 puan) tarafından
Sizinki de hala oyle devam mı birde 30 ml süt anca içiyor 2 saatte normal mi
(1,563 puan) tarafından
Normal sen onu kademeli şekilde arttır yada sık sık ver birçok insan illa meme ver diyecektir ama çocuk ememiyorsa zorlamaya gerek yok yoksa aç kalıyor benimde tazyikli geliyor ağzına emmek istemiyor ama biberonla aheste aheste içiyor kilo alımı da iyi oluyor haliyle
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Önce emzir tutup bıraksa bile sadece genede emzirmeye çalış önce iki saate bir hemde çok uyuyor uyandirmakta güçlük yaşıyorsan sarılık başlamış olabilir sık sık beslersen geçer zaten önce emzir mutlaka peşine sağ sütünü önce düşük ayarda sonra hızlı sonra tekrar düşük ve hızlı olarak daha çok süt çıkıyor çünkü makina emme kadar kuvvetli değil sagdigin sütü dolapta karıştırabilir son aynı gün içinde olanı artani  en geç 3.gun mutlaka derin dondurucuya at sonra lazım olur illaki satmaya yetisemedin de emzir kaşık biberonla da verebilirsin emzirme destek unitesiylede hangi daha uygun geliyorsa sana biberonda olur ama bir şart yok sonuçta ve bebeğin kat kat giydirme 15 gün sonunda ben incecik tulumlar tuttum jakar denen kumaşlılardan evim daha sıcaksa sadece bir zıbın yeterli havalar sıcak emerken efor sarfediyor ve dahada sicakliyor uyku moduna geçiyor doktor öyle demişti bana tansiyonu düşer sıcaktan ememez uyur kalır diye 
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Alıp emziriyom tekrar uyusun yorulunca bazen birakıyo bide süt ineseye kadar da çekip bırakıyo ben genede emziyom sonra süt gelince emiyo 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
5 cevap 181 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cns88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler