0 oy
244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,951 puan) tarafından
Annelere  ateşe ne  iyi gelir evde kızım  1 yaşında  ilaç  veriyorum düşmedi ılık duş  da yaptım  bunların  dışında yapilacak birşey varmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sirkeli su yapıp eklemlerine boynuna ve anlina koy canim
tarafından
Sirke iç ateş yapar demişti doktorunuz ondan sonra hiç yaptırmadım
(6,951 puan) tarafından
doktor sirkeli suyu  önermedi  cnm 1 yaş küçük  dedi
tarafından
O zaman yapma canım ben yapmıştım ama hafif sirkeli yapmıştım çok şükür bir sey olmadı
tarafından
Kesinlikle sirke yapma. Halam da dinlememisti beni yapmıştı çocuğun ateşi o an düştü ama yarım saat sonra 39 a çıktı. Doktor uyardı dfalsrcs. Sirke o yaş grubuu için fazla geliyor. Ya sade ılık su yap canım ya da ılık suyun içine çok az limon sık ayak altlarına eklem yerlerine koy düşer inşallah
(6,951 puan) tarafından
limonlu corap ise yaradı cnm ateş-i düştü azıcık  cok sukur
-Reklam-
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Limonsulu çorap giyitilir 38,5 üstüne çıkıyor düşmüyorsa acile gidin 2 gündür bizimde öğle çünkü 1 yaşında kanda idrarda birşey yok diş değil ama ateş var bitek boğazda kızarıklık oda asla bu kadar ateş yapmaz dolven verdi 38,5 üstü kullan düşmezse getir diye şuan 3. Gün henüz cikmadi 
(6,951 puan) tarafından
mai kızımda  sadecee ates var doktor enfeksiyon  dedi bogwz
(2,262 puan) tarafından
Limonlu corap dene ama ben bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim tereddüt ettim doktora sormadan ama iyi geldi çabuk düşürüyor ateşi
(498 puan) tarafından
Enfeksiyon iştahsızlık yapar teklif et ama zorlama. Halsizlik var şuan
(2,262 puan) tarafından
Antibiyotik verdiler mi size
(6,951 puan) tarafından
yemiyor cnm sadece mama  ilaç  verdiler
0 oy
(498 puan) tarafından
Bulunduğu ortamı setinlet. 2 gecedir kızımda 38.5 ateş var calpol 4 saat  sonra dolven üstünü altını iç çamaşır hariç çıkarttım. Gece setin bura Karadeniz poyraz esiyor Allahtan camı açtım. Ayağının altına limon sürdüm soğuk kompres yaptım şafaklarda ve koltuk altlarına. Başındayım sürekli sayıkladı yavrum. Bu salgına yakalandı ateş kusma bulantı ishal iştahsızlık su dışında 3 gündür bişey yemiyor çıkarıyor çinko şurup versi kusuyor midesi boş olduğu için kaka yok çiş de pek az. Kaka rengi açık çok açık sarı rengi.
(6,951 puan) tarafından
kızımda birşey yemiyor  cnm birgün de eridi mama içiyor ida az
(498 puan) tarafından
Enfeksiyon bizim sindirim sisteminde idrarda bişey yok. İnşallah çabuk iyileşirler.
tarafından
Ayyy yorumunu okuyunca kötü oldum biz şuan onu yaşıyoruz asla ağzına bişey sürmüyor içtiği suyu bile kusuyor yavrum resmen eridi biz 2 kez acile gittik ilkinde verdikleri çinko probiyotik hiç işe yaramadı ikincide zinco probiyotik damlaya devam et dedi ayrıca ishal önleyici yazdı calpol yazmıştı ateşi çıkınca verdim 6 gün oldu doktor bir haftada anca toparliyir dedi bugün sabah kalktığında beşinde hafif sarılık vardı ama düne kadar çocuk hep çok ishaldi üstüne birde dış çıkarıyor siz kaç gündur kullanıyorsnz
(6,951 puan) tarafından
amin inşallah cnm
(6,951 puan) tarafından
kızımın şuan ateş-i var inşallah duser
0 oy
tarafından
1 yaş bizimde ateş çıktı acile gittik 
(6,951 puan) tarafından
acil birşey yapmadı çocuk doktoru  bir ilaç yazıp gönderdi cnm boğaz enfeksiyonu  varmis
tarafından
Ne ilacı yazmış
(6,951 puan) tarafından
tuz şeklinde  biz hazırladık  ilacı
0 oy
(6,584 puan) tarafından
Bizde öğledik ateşi 40 üzerine çıktı hastane de iğne falan yaptılar enfeksiyon çıktı kanında bugün beş gün oldu iyiyiz artık salgın var dedi doktor zaten bu salgınlar hiç bitmiyor acile götürüp baktır bence
(6,951 puan) tarafından
götürdüm  cnm hem  acile hemde çocuk doktoruna  dedi boğaz ve kulak enfeksiyonu  var
(6,584 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah
(6,951 puan) tarafından
amin inşallah  cnm
0 oy
(6,584 puan) tarafından
Bide ateş düşürücü ilaçlar açıldıktan sonra etkisi azalmaya başlıyor şurubu ne zaman açtın iki ayı falan geçtiyse işe yaramıyor pek 
(6,951 puan) tarafından
dün doktor  ilaç  yazdı cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,111 soru

24,053,915 cevap

329,819 kullanıcı

...