0 oy
1,239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (359 puan) tarafından
İyi günler hanımlar biz kiz kardeşlerim annem falan villaya gtcez 2 günlüğüne oğlum kucuk olduğu için rahat edemicem eşime diyorum 2 günlüğüne bak zatrn aşırı babaci sen git diyor işten cagirirlar diyor kaynanamla aynı evde yaşıyoruz o da pek oralı olmuyor çalışıyor kendisi ama hafta sonu evde demiyorki sen git kızım tatili yap ben bakarim demiyor hiç yani ben abartıyormuyum yoksa bu anne oğul mu rahatlar anlamiyotum sizin esleriniz yada kaynananiz bu durumda bakarlarmi çocuğa

43 Cevaplar

0 oy
(18,204 puan) tarafından
Çocuğun seni özler canm 2 gün çok 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet fazla abartıyorsun
(359 puan) tarafından
Sanırım zaten getrcem yanima
0 oy
(109 puan) tarafından
Canimm keyfim icin kucucuk bebemi babasida olsa birakamam. 

Bi duşa bile girince aklim kaliyor naptilar diye tatilim zikkimm olur.. Asla gitmem

Ben nerdeysem cocugum ordadir
(359 puan) tarafından
Getrcem zaten canım. Haklısın
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Belki ferhlamak istyrisunuz ama orya gidincede aklın onda kalır ve ki kaynan gorumcenin arkanda konusmuycağı ne malum nasıl rahat küçük çocuğu bırakıp giti ben şahsen rahat edmem geçen kaynama gitmiştik kaç aydır pazara gitmeistim ve hiç bir yere çıkmamıştım eşime dedim bi pazara uguriyak bebiş yatana kadar pazarda çok yakın 5 dak ya gidersin agalrsa koşarak gidersin eve o kdar yakın  gitik eşime ikide bir ara dedim nasıl eşim dedi durmasa annem arardı 1 saat sürmedi Pazarda keyif almadım aklım kzımdaydi ilk  defa o kadar ayrı kaldım bide acba kaynam ne düşünüyor demedim değil dedim şahsen kendim fikrim ben olsam birkamam ne kadar kdar zorluk cikra bilrki size zaten küçükmüş götür bence
(359 puan) tarafından
Aynen öyle ferahlamak istiyordum ams vazgectim zaten alcam yanima
(1,122 puan) tarafından
Bence alın bı şekil oylanir hiç kaynana gorumceyde laf verme derim böyle daha rahat edersin oğlunla anında olmuş olur ☺️
0 oy
(4,802 puan) tarafından
Canım bence bahane aramadan git . Annenle kız kardeşinle tatile salıyor daha ne kız.
(359 puan) tarafından
:))) doğru diyorsun çok şükür öle şeylere kizmaz izin verir
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ben cocugumu bırakmazdım canım yanımda olsun zor geçsin ama elbet bir gün rahatlarım. 
(359 puan) tarafından
Teşekkür ederim  yorumunuz için aynen canım elbet rahatlicaz bir gün:))
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Sen baya rahatsin. Daha bebeğin 1.5 yaşında falan anladığım kadarıyla. Kayinvalidenin yerinde ben de olsam bakmazdim. O çocuk seni ister arar. Anne nereye çocuk oraya. 
(359 puan) tarafından
Teşekkürler fikriniz için getirmeye karar verdim :)
0 oy
(1,791 puan) tarafından

Bence kim iyi bakarsa baksin en iyi siz bakarsiniz kiz kardesleriniz ve annenizde yardim eder. Zaten biraz oyalarsiniz uyku saati gelir  yemek saati su bu derken zaman gecer. Hem villa olmasi hemde 1.5 yas artik havuza da rahat girebilir cocugunuz ile tatil gayet keyifli hale gelebilir. 

Ben bu pazar annem  ve kardesim ile 2 saatligine denize  gittmm . Oglum da yanimizda idi gayette keyifliydi 2 yasinda bu arada. Ama esim 2 saati bile degil cocuga bakmak burnumdan getirdi . Neden bensiz plan yapiyirsunuz diye
(359 puan) tarafından
Evet canım zaten getirmeye karar verdim havuzu sevmiyor ama belki alışır artok bi şekilde oyalicaz  teşekkürler yorumunuz icin
0 oy
(723 puan) tarafından
Sırf orda rahat etmek için eşinle tartışıyorsun sence bu mantıkli mi , ve eşin de demiş beni işten çağırırlarsa giderim , kaynanda çalışıyormuas bakmak zorunda değil, acil durum olur , çocuğun götürülmeyecegi yer olur tabi ki bırakırsın ama tatile gidicen çocuğunu da götür oda tatil yapsın yazık ona da , ve çocuk küçük zaten , ben asla yapamam annemler o kadar iyi bakar ama  o kadar derler bizle tatile gelsin falan göndermem ve kızım on yaşında , tatile de gideceksem kocamla çocuklarla giderim 
(359 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikriniz için getirmeye karar verdim zaten
0 oy
(237 puan) tarafından
Anne oğul çokmu rahatlar yazmışsın ama bence sen fazlasıyla rahatsın küçük çocuk babaya bırakıpta gidilmez şahsen nekadar iyi bakarsa baksın anne gibi olmaz ayrıca kayınvalidende sen tatil yapacaksın tek başına diye çocuguna bakmak zorunda değl.. hastalık olsa anlarımda keyfi iş bu canım 
(359 puan) tarafından
Teşekkürler fikriniz için doğru diyorsun canım keyfi bu iş
0 oy
(23,050 puan) tarafından
Siz kaç kişisiniz bakabilirsiniz bence. Babasida pek tabi bakabilir ama çocuk küçükse iki gün anneden ayrı kalmamalı.keyfi olarak
(359 puan) tarafından
Teşekkürler fikriniz icin:) getirmeye karar verdim bakarız elbet kalabalıkta
0 oy
(4,347 puan) tarafından
Eşin veya kaynanan 2 gün o çocuğun uyku düzeni yediklerimyada yemeklerini kontrol edebilecek mi ki?
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Çocuğumu bırakıp tatile falan gitmem. Ben nereye o oraya. Hata sende. 
(359 puan) tarafından
Haklısınız benim böyle birseyi soylemem Bile hata sanırım teşekkür ederim yorumunuz icin
0 oy
(23,101 puan) tarafından
Kimseye bırakıpta gidemem bi saat bile
0 oy
(632 puan) tarafından
Gün içinde eşim kızımı alıyor (3yaş ) ozaman bile siken üstünde eve gelene kadar aklım onlarda. 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bence siz nereye çocuğunuz oraya. Kız erkek farketmez çocuklarınızı gözünüzden bile sakınınız. Babası neyse de başkası da bakmak zorunda değil 
(359 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için doğru diyorsun aslında bakmak zorunda değil:(
0 oy
(87 puan) tarafından
Çocugu bırakıp tatile gitmek  mi???? 
0 oy
tarafından
Eşimee bırakmam çünkü  durmazlar kaynanama asla bırakmam 
(359 puan) tarafından
Oğlum aşırı babaci durur yanında ama ben getirmeye karar verdim zaten:)
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Kaynanan bakmak zorunda değil, oralı olmaması gayet normal. Ama eşinin seni anlaması ve yardımcı olması lazım. Tabi bebeğini yanında götürsen kafanda rahat olur. Yedi mi , içti mi, ağlıyor mu düşüncesi olmazdı sende. 
(359 puan) tarafından
Dogru diyorsun canım zatenn getirmeye karar verdim
0 oy
(53,809 puan) tarafından
benim esimde sen götür der ☺️ ben zaten kızım olmadan gidersem tat alamam en iyisi götür 
(359 puan) tarafından
Getircem canim inşallah:))

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 1,150 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 465 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 516 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu