25 aylikti bayram arkasi bi gun çıkardım akşam üzeri ve eğer tuvalete gidersen bir daha bez kullanmayacağını söyledim. Kilotsuz şekilde tayt giydirdim ilk zaman lazimliga pek oturmak istemedi ben hep oyalayıp kukulinin bez atma şarkısını falan açıp telefon verdim eline bi tasa şu koydum verdim tabi yapmadı ama olsun 10 dk ya bir götürürdüm çişini yapsa dahi farkina varmazdi ben görüp söylerdim sakın şekilde üstünü değiştirirken anlatırdım kakasını da altına yaptı aynı şekilde ona da. Sonra sonra hadi çişini lazimliga yap seni bakkala goturcem, İnternet vercem, parka goturcem gibi gibi tekliflerde bulundum oylelikle bi kac kere çiş yapınca kavramaya başladı.
Kakasını altına yaptığında yanında klozete atıp buraya yapması gerektiğini anlattım sifona bastırıp arkasından bay bay yaptırdım. Lazimliga çiş yapınca kendisinin klozete dökmesine izin verdim sifona bastı öyle olunca hoşuna gitti.
Sonra beni bi kac kere klozette gördü ve kendi oraya oturmak istedi aparatini kendi yerleştirip tuvaletini yapıp sifona basıyor. Kendi yapmak istediği şeylere için ver oyun yaparak daha basit oluyor ve sakinlik çok önemli kakayi kavramasi biraz geç oldu ama ben sorun yapmadım paçalı şeyler giydirdim hep ki altından düşmesin
Uzun oldu hakkını helal et