0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar malum ay sonuna geldik 2 tane çocuğum var biri mama içiyor eşimin maaşı da ayın 5 ine yatacak mama alamaz durumdayız . Mama yerine ne vericem bebeğime nasıl doyursam 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin canim
(14 puan) tarafından
7 aylık
tarafından
Yani ben 7 aylıkken her şeyi de veriyordum yemek olarak çok tuzlu olmasın baharatlı olmasın gerisi veriyordum meyve falan püre yap ya da irmikli muhallebi gibi bir şeyler yapabilirsin
(14 puan) tarafından
Bende her yemeği veriyorum yiyor ama biberon için soruyorum ben geceleri için
-Reklam-
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Sebze çorbaları yapabılırsın pirinç unu varsa ırmık  pilirebılırsın meyve purelerı yoğurt verebılırsın
(14 puan) tarafından
Ama geceleri uyanıyor 2 saatte bir. Gündüz onları veriyorum yiyor zaten
(1,290 puan) tarafından
Geceleri yoğurt kefır verebılırsın
(1,290 puan) tarafından
Çunku  inek sütü 1yasından önce onermıuorlar galıba hıc emzırmıyorsunuz
(14 puan) tarafından
Emmiyor biberon ile ne verebilirim ki
(9,489 puan) tarafından
Arı mama var fiyatı daha uygun o biberon ile veriliyor mu bir araştır
0 oy
(9,489 puan) tarafından
7 aylıkken herşey veriyordum ben yoğurt çorbalar meyve püresi muhallebi 
(14 puan) tarafından
Biberon ile ne verebilirim diye sormak istedim ben. Zaten yemekleri yiyor gün içinde
0 oy
tarafından
O eczanede satılan hero baby kaşık mama varya onlardan verebilirsin.  Arı pirinç unu gibi biseyler mesela
0 oy
(7,254 puan) tarafından
Canım ek gıda dönemi artık herşeyden ver biraz biraz püre yapabilirsin irmikten meyveli mama yapardı görümcem 
(14 puan) tarafından
Gün içinde yemekleri yiyor herşeyden ama geceleri biberon ile ne verebilirim diye sormak istedim
(7,254 puan) tarafından
Ben bebe bisküvisi verdiydim büyük kızıma biraz arada normal petibör bisküvilerden verdim
0 oy
(2,613 puan) tarafından
Eğer cicibebe veriyorsan ılık suya cicibebe karıştır biberonda içilecek şekilde ver 
0 oy
tarafından
Yemek yiyebilir 7 aylık bebek
(14 puan) tarafından
Gün içinde zaten yiyor fakat geceleri sık acikiyo biberon ile ne verebilirim diye sormak istedim
0 oy
(882 puan) tarafından
Gece yatmadan önce mama yedir uyut daha fazla tok tutar biberonada ikitane cici bebe at sulandır baya gece kalktığında onu içir yada sadece su içir 7 aylık bebek sabaha kadar uyuyabilir normalde alışkanlıktan kalkıyor olabilir aç diye düşünme. Yanlış anlama çevrenizde size borç verebilcek birileri yok mu aileden bir paket mama alsalar eşin maaşın yatınca verir en azından. 
0 oy
(6,924 puan) tarafından
Pirinc ununu biberon mamasi gibi hazirlayabl bilirsin kayinvalidem hem esime hem gorumceme o sekilde vermis 
0 oy
(6,296 puan) tarafından
Sebzeli un çorbası içer. İrmikli muhallebi yer. Pirinç unu irmik süt ile mama yapılır 
0 oy
tarafından
7 ayliksa her seyi yiyebilir mamaya gerek yok gece beslenmesini birakmis olmaliydiniz. sadece emzirip yatirabilirsiniz
0 oy
(205 puan) tarafından
Gece mamaları var arımama falan onu biraz sulu pişir soğut ver biberon maması
0 oy
(1,908 puan) tarafından
7 aylık bebek çoğu tadımı yapmış olmalı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 434 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,342 göst.