0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (682 puan) tarafından
Asla normal yemek yediremiyorum asla 1 kaşık bile sadece makarna ve pilav yiyor çorba yedirmek istiyorum yalvarıyorum resmen ağlıyor istemiyorum diyor zorla yedirince tükürüyor hasta oldu sağlıklı birseyler yemesini istiyorum çorbayı ve sebzeleri nasıl sevdirebilirim oyun  oynamayı falan denedim şekille tabaklar yaptım ama yemedi

Yaş 4

11 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Canım çocukların hepsi öyle 
(682 puan) tarafından
Vitamin aldığı hicbisi yok ne et ne tavuk ne balık sebze yemez çorba içmez hasta olcak diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(842 puan) tarafından
Yemeyince ne yaparsan yap yemiyor. Benim kız da 2yaşında hep öyle. Zar zor Bi mercimek yer makarnayı ketçap katmadan yemiyor. O da arada yani. Deli ediyor beni. Sadece çubuk kraker Bi de kavanoz mama. İyice zayıfladı. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum 
0 oy
(1,827 puan) tarafından
TV izleyerekte mi yemiyor 11 aylık kızımda yemek istemiyor ağlıyor verince anca keyfi gelince yiyor teyzem de TV izleterek çözüm bulmuştu 10 dakika TV izlerken yiyordu onun bebeleri benim kız izlemekte istemiyor 
(22,367 puan) tarafından
Haklısınız ama bende uyarmak istedim canım inşallah hepinizn çocuklarının yemek yemesi düzelir güzel olur ♥️
(1,827 puan) tarafından
Ayyy inşallah ya inşallah iştahlı bebisler olurlar
(22,367 puan) tarafından
İnşallah ♥️
(300 puan) tarafından
Ben kötü bişey demedim ki canım doktorun biri kuyuya taş attı dedim fayda sağlar çok yedirmezsin obez olmaz sen deli falan dedin
(22,367 puan) tarafından
Devamı öyle kız :)))
0 oy
(126 puan) tarafından
Naptiysam boş yemiyo 
0 oy
(5,458 puan) tarafından
6 yasinda oglum yemiyo hala ev yemegi. Belirli yemekleri yer, yedin mi tam yer ama. Doktor normal degerleri diyo hala inanamiyorum ama bende 4 yastan sonra biraktim. Ne isterse onu yiyor. Kan degerinde sikinti yoksa sebzeli makarna yedirebilirsin mesela. Secici cocugun yemesi biraz zor. Ona sor nasil yemek istersin ne istersin diye. Birak gerekirse ac kalsin. Mecbur yer.
(682 puan) tarafından
Makarnaya salça bile attirmuyor sade yiyor sebzeli falan yapım onuda yemez az bişey normal yağ katıyorum kuru olmasın diye onuda eğer kattığımi görmez ise yiyor
0 oy
tarafından
Bir şekilde sıvı beslenmesi lazım Allah korusun hastalanır 

Benimkide yemiyor ama ben kase günlük yoğurt ve birgün çorba ve sebze yemeklerine dikkat ediyorum 
0 oy
tarafından
Bir şekilde yedir gerekiyorsa doktor a götür vitamin falan yazacaktır 

Değerleri düşük olunca da yemez çocuk halsiz olur gücü olmaz canım günlük sabah bir yumurta ya omlet ya haşlama ya çılbır ya yumurtalı patates işte aklıma gelenler benimkide yemiyor sevdiği sebzeyi sevmediği bir sebze ile pisiriyorum 
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Bende 3 tane var yemeyen modelden akışına bıraktım 
0 oy
(1,867 puan) tarafından
4 yaşında aynı şeyleri yaşıyoruz canim artık illlalah ediyorum gerçekten zaten seciciydi iki ay önce hastalandı yediklerini bile yemez oldu makarna oatates kızartması herşey yapıyorum yemiyor kahvaltı asla yapmaz bende sabah yoğurt direk veriyorum çorba sürekli yapıyorum ona zorla veriyorum kusturmaya çalışıyor ama dinlemiyorum çünkü şekeri sonra düşüyor gelişim geriliği var özel mama yazdirdik iyi gelmedi ona hepten kötü oldu bende caresizim
0 oy
(3,502 puan) tarafından
Benim kızım da 2 yaşında hiçbir şey yemez. Doktora gittik kan değerleri normal çıktı. Balık yağı önerdi onu kullanıyoruz 3 ay sonra da multivitamine başlıcaz. Istahinin çok açılmasını bekleme dedi ama olsun bağışıklığı güçlensin en azından. 
0 oy
(2,926 puan) tarafından
Ben bezdim. Banyoya kitlerim seni yemezsen diyorum yiyor. Doğduğu günden beri sıkıntı beslenmesi cünkü. Biberon tutmadı şırınga ile besledim 2 yil. Sonra meme reddi aman efendim yememekler. Ya diyorum parka çıkmayız ya da banyoya kapatırım. Biliyorum yanlıs ama ben benden geçtim artik. Bazen kalk yemiceksen diyorum aç kaliyor aksama kadar. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
26 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,351 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 438 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
3 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,559 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,617 soru

23,923,137 cevap

323,575 kullanıcı

...