0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar eşimle son zamanlar hiç anlaşamıyoruz saçma sapan sebeplerden devamlı tartışıyoruz resmen o benim ben onun gözüne batıyoruz her şeyimiz kötü geliyor baksanız buna mı tartsiyorsunjz dersiniz ama birikintimi anlamadim ıs iyice kötüye gitmeye basladi benim gibi olup aile danışmanına başvuran oldumu su internette online olanlara başvursam faydası olurmuki acaba. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,965 puan) tarafından
aile danışmanına biz gidiyoruz. aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğünde ücretsiz. direk oraya gidebilirsiniz ama eşinizle birlikte gitmek çözüm için daha sağlıklı olur
(29 puan) tarafından
Bizdede sorun o iletisim kuramamak içten içe kendimdeki suçu bilmemde hep Bi üste cikma çabam var hep tartışma artik saygısızlık yapmaya kadar geldi o yüzden bian önce el atmam lazım cevabınız için çok tsk ederim
(1,965 puan) tarafından
rica ederim. birbirinizi seviyorsanız zaman kaybetmeden profesyonel desteğe başvurun. çünkü yıpratıyor müdahale etmeyince. ayrıca ailelerinizle asla aranızdaki konularla ilgili dertleşmeyin nacizane tavsiyem. daha çok sorun oluyor çünkü herkes kendi çocuğunu tutuyor
(29 puan) tarafından
Benim en büyük cizgim 3. Kişilerin yanında tartismamakti ama dun onuda becerdik babayiğidin yanında baya yüksek tartıştık bu yüzden zaten aile danışmanına karar verdim iyice ipin ucu kacti
(1,965 puan) tarafından
her çift sanırım benzer süreçten geçiyor. psikoloğumun bana dediği şu; bu süreci başarılı atlatırsanız daha güçlü ve daha bağlı bir evliliğiniz olacak. inşallah hepimiz başarıyla atlatırız. yalnız olduğunuzu sanmayın hepimiz yaşıyoruz
(29 puan) tarafından
Ayyy bu son cumlen bile çok iyi geldi  canım çok saolasin
-Reklam-
0 oy
(548 puan) tarafından
Bizdede durum böyle olmaya başladı malesef aile danışmanı faydası olur mu acaba bende burda bekliyim biraz bilgi sahibi olayım
(29 puan) tarafından
Bakalim ins yazanlar olur
(1,965 puan) tarafından
aile danışmanı işe yarıyor. tavsiye ederim
(548 puan) tarafından
Peki eşle mi gitmek gerekiyor canım tek başına da gidebiliyor musun
(1,965 puan) tarafından
tek başına da gidersin canım da işe yarayacağını sanmıyorum. çünkü sadece senin açından dinleyeceği için çözüm bulamayacak. eşinin açısından da dinlemesi lazım ki doğru yönlendirsin. çünkü ilişki de suçlu ya da kusurlu taraf olmuyor. böyle şeyler çiftin  ortak iletişimi ile alakalı
(548 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim yaşadığım şehirde bir araştırayım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 259 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
1 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,170 soru

24,108,146 cevap

332,809 kullanıcı

...