0 oy
196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,467 puan) tarafından

Kızım 2 yaşına girecek, bizde hediye almak istiyoruz bu iki bebek arasında kaldım. İkiside çok güzel, normalde kızım niloya izlemeye bayılır ama ben karar veremiyorum. Sizce hangisi, başka önerisi olan varsa ona da açığım

image

image

8 Cevaplar

+1 oy
(6,417 puan) tarafından
Bence ikincisi daha tatlı 
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Niloya pismanliktir kafasi cok ağır:))
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Niloyayı bilmiyorum ama alttakinin ebatı çok küçük. Bide orjinalı yani pahalısı değilse hemen bozuluyor sesi felan gidiyormuş. Kızın niloya seviyormuş bence onu al canım 
0 oy
(2,141 puan) tarafından
Scoterr daha iyi bence çünkü bebekten sıkılıyorlar ama parkta bahçede scooter çok iyi oluyor bende eltımın kızına almıştım 2 yaşında çok begenmıstı fındık kız 
(3,467 puan) tarafından
Scooter, ilk araba, 3 tekerlekli bisiklet hepsi var kızımda. O yüzden fikir bulamıyorum
0 oy
(4,013 puan) tarafından
Alttaki bebeğin kafası, vücudu çok ağır ve bir kaç ses dışında bir özelliği yok. Böyle alayım, giydireyim, hareket etsin vs yok. Benim kızım da 2 buçuk yaşında, sevmedi geri verdim. Ama sizin kız sever belki. 
0 oy
(548 puan) tarafından
Canım eğer yoksa muftak setleri var ya tezgah oluyor fırın oluyor arkadaşımin kızı iki buçuk yaşında o kadar güzel oynuyor ki kızım olsa ondan alırdım direk heralde .

Ama bebeklerden birisi olacaksa da ikincisi çok sevimli
(3,467 puan) tarafından
Alabiliriz mutfağıda, ama oynar mı emin olamadım 2 yaşında olunca
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bence ikinci
0 oy
(15,292 puan) tarafından
Üstteki niloyanın kafası kocaman ve çok ağır :) asla sabit durmuyor. Var bizde. Crybabies al bence 
(3,467 puan) tarafından
Herkes niloya hakkında öyle yazmış, bende vazgeçtim sanırım

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 439 göst.
21 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 287 göst.
+2 oy
5 cevap 347 göst.
+1 oy
10 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,972 cevap

336,434 kullanıcı

...