0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 22 aylik oglum var bugün kabızlık nedeni ile acile gittim lavman verirler diye ama beni röntgeni gönderdiler ordaki beyefendi gebelik varmi dedi bilmiyorum dedim yok diye biliyorum dedim böyle birsye mi olur kabızlık nedeni ile röntgeni mi gönderilir ya gebersen bebegin engelli olur dediler ve beta hcg istediler verdim ama sonuç 0.7 çıktı tekrar acile gittim ve doktor bana oladabilir olmayabilir de dediler kadın doğuma gozukmen gerekir dediler hicbirsey yapmadılar amaa şüphem yok esimlenkorunuyorduk beta  bu kadar dusukken hamile olan var mı açıkçası korkuyorum biraz 

3 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Gebelik yok canım hatırladığım kadarıyla 10 ve üzeri ise gebelik var sayıyorlar sen acildekilere bakma bende acile mide yanması nedeniyle gidip kan verip hamile olduğumu öğrendim üstelik sonuç 2531 di ona rağmen bile hamilesin demediler kadın doğuma git dediler 
(2,203 puan) tarafından
Ama 0.7 gebe değilim 18 aydır ama benimde hep o civarlarda ayrıca lavman gebelikte bebeğe zarar vermiyor ben hamileyken çok kullandım
(28 puan) tarafından
Bende İnternet'e baktım 0 ve 10 arası gebelik yok deniliyor ama doktor var yada yok demedi yok tereddüt ettim benim ilk gebeligimde ben çok geç farkettim beta 5031 çıktı acilde 4 hafta 6 günlük hamileymişim ama şimdi çok düşük çıkmış
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Kaç günün geçti cnm adete daha varsa 7 normal ama gecekme olmuşsa 7 normal değil  kimyasal olabilir 
(28 puan) tarafından
Canım bu ayın 16 sinda adet oldum ama çok düzensiz geliyor zaten normalde 20 sinde gelirdi bu ay erken geldi biraz streste vardı 2 günn sürdü kesildi
0 oy
tarafından
Yoktur canım benimde 7 temmuzda 0.5 di yok gebelik. 2 aydır reglda olmadım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
+2 oy
3 cevap 98 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (165 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 272 göst.
2 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,054 soru

24,011,151 cevap

327,785 kullanıcı

...