0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Sizler inanirmisiniz oyle seylere bilmiyorum ama biraz uzunda olsa yazayim kizlar belki benim gibi olan vardir kim bilir bi akil olur sizede 

16 yillik evliyim 33 yasindayim 18 yasinda filan evlendim esimle gorucu usulu tanistik isteme gunu babam verdi ama annem olmaz diye diretti istemiyorum dedi sonra 3 4 ay nisanli kaldik annem isi bozmaya calisti kactik o gun bugundur annem esimi asla ve asla istemez hep agzinda bosayacam der bu arada 4 evladim oldu degil 4 14 de olsa seni alacam geri der o yuzden yillardir gidip gelmem 

Esimin ailesine gelince  kaynanam uvey anne esimin annesinde 2 erkek kaynanamdan 3 kiz  var kaynanam erkeklerin yuvasinin olmasini iyi olmalarini hic istemedi  evlendik alt ust oturduk yillarca evimden kapi esigimden muskalar yazili kagitlar kapi esigimde yagli yagli seyler vs cikti ama o siralar esimle nasil kavga ediyoruz disari cikiyoruz iyiyiz eve geliyoruz kanli bicakli dusmaniz bosanma asamasina geldik resmen derken esim evde kagidi buldu hoca vs derken isin aslinin buyu oldugunu aanladik hemen tasindik ordan ve birdaha asla kaynanami eve sokmadik 12 yildir konusmayiz ama bu 12 yildir yine durmadan yapti vaz gecmedi fakat biz artik anladik isi uyandik her seferinde hicalarla bozdurduk muskalari buyuleri sukur iyiyiz esimle mutluyuz kendi yagimizda kavrulur  gideriz 

Ben 10 gundur evin icinde yine kafayi yemis gibi saga sola saldirmaya cocuklara tahamul edememeye esime sabrimin kalmamasina uyumama sinir ates terleme huysuzluk bas agirisi mide bulantisi mutsuzluk bunalim hislerine girmeye baslamistim hatta dun piskologa gitcem dayanamiyorun diye post acmistim ve tabi esimin isleri iyi gitmemeye basladi neye elini atsa elinde kaldi bi turlu bu ara isleri rast gitmiyor devamli maddi yonden ice dogru cokuyordu tartismaya basladik ya sebebi gorseniz bunun icin mi tartistiniz der gulersiniz mesela sebep esim sofrada su koysana dedi vay efendim niye koyarmisin demedin allahim bi kavga kopartiyorum ama nasil derken 

Esim bugun yine hocayla  konusmus meger kaynanam olacak geberip gidecesice yine 2 buyu yapmis biri evin huzuru bozulsun digeri maddi olarak zarara ugrasin 

Uzun yazdim ama kimseye bisey anlatamıyorum  cok zoruma gidiyor kimseye zarari olmayan esim isinde gucunde ben cocullarin pesinde kimseye karismayan insanlariz ne isterki bizden insan durduk yere ya farzetki bosandik esim ona para yedirmezki veya kaynanam benim bebelerime bakmaz ki ama allah koymuyor yanina bize yapti yapti kendi kizi 40 li cocukla kapisina geldi kendisi hastaliktan hastaneden gelemiyor diger kizi hic mutlu degil kayinbabam desen insan yerine koymuyor rabbim buyuk diyorum her zaman insallah buda gecer 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyü insanın çocuklarından çıkar malesef ki... Ben bekarken de evliyken de bize çok yapıldı, hala da yapılıyor. Ehli sünnet olmayan hocalardan uzak durulduğu müddetçe her türlü okunmak zaten islamda var. Biz işin ehli bir hocayla bozduruyoruz, elhamdülillah.

Ayet ve hadisle sabit bir şey büyü. Rasulullah (sav) efendimize bile yapılmış ki kendisi asla zarar ziyan verecek biri değil. Haset, kin, düşmanlık, çekememezlik böyle şeyler yaptırıyor. Ancak kişi imanını satmadıkça büyü yaptıramaz, yani hepsinin imanı gitti. ALLAH BİZİ DE ZÜRRİYYETİMİZİ DE ÖYLE OLMAKTAN VE ÖYLE İNSANLARLA KARŞILAŞIP YAŞAMAKTAN MUHAFAZA ETSİN. AMİN.

Her gün mutlaka hizbul bahr okuyun. 
(702 puan) tarafından
Yok isin ehline gidiyoruz canim direk kimin yaptigini ismini tipini herseyini söylüyor  rabbim islah etsin zaten kendilerinden cikiyor hep bizede artik aliskanlik oldu yapilinca hemen birimiz fark ediyoruz sukur rabbim uyandırıyor
(34 puan) tarafından
Hangi şehirde bu hoca acaba herkese bilgi verir mi
(702 puan) tarafından
Ben bursada yim canim onu bilmiyorum inanki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende eşimde olduğundan şüpheleniyorum özellikle son bir senedir uykusunda beni dövüyor boğuyor kendi kendine biriyleriyle kavga edip havaya  yumruklar tekmeler savuruyor yataktan fırlayıp çocukları arıyor bana kızıyor ne yaptın çocuklara diye
(702 puan) tarafından
Imkanin varsa baktir canim rabbim kimsenin huzurunu bozmasin ben esime bicak cektigim zamanlari bilirim seni kescem diye
tarafından
Ben Hamileyken uykusunda bi anda zıplaayıp boğazıma sarıldı can havliyle baya tekmelemişim neden bana tekme atıyorsun diye kendine geldi olayı anlatınca kötğ oldu
0 oy
(3,405 puan) tarafından
Ebedi cehennemlikler. Annesi de böyle yapar mı yani insana. Allah sizi korusun ne diyelim. Onları da ıslah etsin 
(702 puan) tarafından
Amin insallah kuzum valla tek siginacagim kapim ve bana tek yol gostercek olan rabbim var insallah onlari islah eder
(3,405 puan) tarafından
Sen dua et eşinde biliyor kabul ediyor. Bide kabul etmeseydi sen yalan atıyon deseydi o daha kötü. Hep kuran aç dinle evde
0 oy
(603 puan) tarafından
Canım benim bir postumda yazmiştim bir okusuna o muskamı acaba 
(702 puan) tarafından
Yagi genelde domuz buyusu derler
(603 puan) tarafından
Poşet her iki ucunda hafif bir ateşle birbirine getirmişlerdi içinde de böyle yağ ama dökülmüş kurumuştu rengi sararmisti
0 oy
(5,282 puan) tarafından
İnşallah kendi ayagina dolanır yaptığı pisliklik. Allah'ım sen bizleri koru kötü niyetli insanlardan. 
(702 puan) tarafından
Cok sukur her seferinde dolaniyor ama yoruldum inanki yoruldum artik zoruma gidiyor cocuklarimin rizkini onlarin yuzunden hep kurtulmak icin hocalara murekkep parasi kagit parasi vs olarak veriyoruz allah islah etsin insallah
(5,282 puan) tarafından
Amin inşallah ablacım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 597 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 360 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu